"X" relé - využití i jinde, než v pojistkové skříň
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kontakt 50 je ten slabej žlutej drátek a 12V do něj jít musí jinak bys neotočil motorem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.10, 16:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ppromi
|
Problém s napětím baterie vyřešen.., problém v měřáku . => Ať skouším jak skouším, tak prostě víc, jak 0.04V to nepustí ..., je to plus ten drátek ? Jinak 50 jsem si už vyvedl přímo od klíčku ...
|
4.6.10, 16:52 |
|
|
petr petr
|
Máš přepnuto na měření stejnosměrného napětí "DC" ?
|
5.6.10, 09:28 |
|
|
ppromi
|
Určitě Pouze tam byl nějaký blbý kontakt mezi baterkou a kolíkem ...
|
5.6.10, 09:47 |
|
|
varok
|
Neklube se další Varok?
proč chceš cpát do starého fáčka dalších pět relátek navíc, které stejně komfortu obsluhy nijak nepomůžou? Jestli tam chceš mít telefonní ústřednu, tak prosím. Zadní svetýlko jde vyřešit jak psali kluci výše, jednoduše dveřním nebo podobným spínačem. V jiném tématu zase odpojování spotřebičů během startování. Pokud je akumulátor v dobrém stavu, tak nemusíš žádné X relé používat. Pokud to chceš místo imobilizéru, tak to jde taky jednodušeji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 19.6.10, 16:25, celkově upraveno 1
|
5.6.10, 13:47 |
|
|
petr petr
|
Já bych ho přitom nechal všichni mu říkali ať se na to vyprdne, ale jestli si chce hrát tak ať si hraje aspoň nezlobí
Jinak až se mu někde něco pos... , tak se v tom hrabat třeba v noci při baterce bude super.
|
5.6.10, 20:47 |
|
|
ppromi
|
Co by se kazilo ? Vím, jak je to udělané a kdyžtak mám v autě osvětlenou celou kabinku, kdyby něco .. Stačilo by kdyyžtak najít upadlý drátek, který vím, kde hledat, nebo ty drátky spojit a jedeme dál
|
5.6.10, 20:51 |
|
|
varok
|
Jak chceš, mohl ses mít dobře
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.6.10, 10:25 |
|
|
Massy
|
nazdar, když to tak pročítám, tak se nestačím divit......já bych třeba zkusil magnetický spínač nebo náklonový snímač. Montuju alarmy a takovýdle spínače jsou nejlepší, zvlášť ten magnetický
|
18.6.10, 19:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|