|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Anglicky plechy
Zdar,
koukal jsem na anglicky plechy a chtel bych se zeptat, zda nekdo nevite, jak je to tam s matkama. Prej jsou jiny, tak me zajima zda nekdo nevite jak jsou jiny, jestli se daji nahradit nejakou alternativou, jestli je nekdo nemate a neprodate ci je jedina moznost nechat je vyrobit.
Dale pokud nekdo vite o nejakych neduzich techto kol krome toho, ze nepujdou bez uprav na M-kovy naboj, budu rad kdyz mi je sdelite...
Dik
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
5.6.10, 11:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ppavel
|
tak matky jsou jiný - větší, origo matka ti tou dírou propadne, jsou težký jak prase, cca 7kg oproti seriovýmu kterej má 5,5kg je to znát.
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
5.6.10, 14:35 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
A neda se pouzit nejaka matka z jinyho auta nebo tak? Dostal jsem typ, ze na starym fordu byly nejaky stejny bo co. Nevite nekdo?
|
5.6.10, 19:40 |
|
|
ppavel
|
těžko říct ale ty matice jsou skoro dvakrát vetší než původní.... chce to zkoušet ale nezapomeň že ty disky maj kulovou dosedací plochu a ford má kuželovou.
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
5.6.10, 21:00 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Majlanky píše: A neda se pouzit nejaka matka z jinyho auta nebo tak? Dostal jsem typ, ze na starym fordu byly nejaky stejny bo co. Nevite nekdo?
větší závity tudíž nepasujou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.6.10, 21:31 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Muzu se zeptat, nevite nekdo specifikace seriovyho zavitu matek/steftu? Nejak to nemuzu nikde najit...
|
7.6.10, 16:32 |
|
|
Šemik
|
Je to M12x1.5
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.6.10, 16:38 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Dekuji Semiku. A nevite jak se pak znaci velikost tech matek, teda jestli vubec nejak... Protoze evidentne kdyz budu shanet M12x1.5 tak muzou bejt ty dosedaci kulovy plochy jinak velky...
|
7.6.10, 16:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|