|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
cirrus
|
Vyfuky - Skoda Felicia
Zdravim vsetkych, chcel by som vymenit vyfuk na svojej Skode. Ma niekto namontovane nieco ine ako je seria, popr. trosku sportovejsia varianta, nie hlucna? Chcel by som dat stredovy a koncovy tlmic iny. Aj aby sa mi zlepsil zvuk aj lepsie odchadzali spaliny. Viete doporucit nejake firmy ???
|
27.2.06, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Klukin1988
|
pokud mas strikacku,tak je tam katik,ten dej ven,zbytek nech serii,me se to tak na 1.3 BMM osvecilo asi nejvic,nervaloi to...lepsi se to sbiralo a myslim ze spotreba sla o litr dolu,nekdo mi to mozna verit nebude,ael bylo to tak,udelat vsuvku namisto katiku nebyl problem,ze starych vyfuku z facka ty priruby sly prevarit,a nebo je moznost dat komplet facko karbec,ten ma svody o katik delsi,jen musis navarit sondu,pokud mas doma COcko a nejaky vercajk,myslim ze neni problem
|
8.6.10, 08:17 |
|
|
Capricorn
|
Klukin1988: WTF? Proč vytahuješ tak starý vlákna? Mám ten pocit že dotyčnému už je to tak jako tak jedno
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
8.6.10, 09:50 |
|
|
Klukin1988
|
ty jo ani nevim...nejak sem se tady zamotal,na otazku sem mel odpoved..tak sem to tam flaknul...az pak sem zjistil ze to je trosku starsi:-D sorry noo:-D
|
8.6.10, 10:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|