|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
apofis
|
SPOJKA?
Zdravim poradi mi niekto, na volnobehu pocujem cudny hrkotavy zvuk, ked zosliapnem spojku prestane, podobny zvuk je pocut aj pri zaradenej rychlosti a akceleracii, pride mi to ako nieco od ventilov, niekde som cital ze to je nejaky vahadlovy neviem co...
Poradi niekto?
PS: spojka a spojkove lozisko bolo nedavno menene bolo to fajn teraz to zaclo po vymene zbrusenej hlavy.
Dik
|
9.6.10, 09:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
hrkotavy zvuk ktory mizne po stlaceni spojky moze sposobovat vysoke opotrebenie klukovky (velka axialna vola), zle nastavena vola na spojkovom lozisku. ak sa teda bavime o skodovke s motorom vzadu, v pripade ze sa jedna o tank T34 tak hrkotanie je uplne normalne, tam by som to neriesil
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
9.6.10, 10:09 |
|
|
apofis
|
To je pravda zabudol som uviest auto ide o feliciu 1.3 Mpi 50kW
|
9.6.10, 12:04 |
|
|
kwiko
|
zober si kus dreva a poloz si jeden koniec na prevodovku (pri slilenbloku), druhy k uchu, a mozno zistis ze ti hrkoce 5kove koliesko v prevodovke.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.6.10, 13:18 |
|
|
paži
|
přesně tohle mi dělá rapid taky....jak vymezím vůli ve spojkovém ložisku?
|
9.6.10, 18:22 |
|
|
CrazyMan
|
výměnou???
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
9.6.10, 20:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nastartuj motor a bez spojky tlač pětku lehce jako bys ji chtěl zařadit, když drkotavý zvuk přejde je to pětkový synchron miloš
|
9.6.10, 20:46 |
|
|
apofis
|
Dik idem to skusit
|
10.6.10, 15:04 |
|
|
Reklama