|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
castis
|
Diagnostika motora
Zdravim. Nevie mi niekto poradit kde by mi spravili diagnostiku motora Favorit 136 v Bratislave?
Dakujem
|
23.3.07, 08:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Diagnostika motora
castis píše: Zdravim. Nevie mi niekto poradit kde by mi spravili diagnostiku motora Favorit 136 v Bratislave? Dakujem
diagnostiku na vagu??? máš to vstrekovanie, alebo karb?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.3.07, 18:47 |
|
|
patrik-hp
|
castis píše: Zdravim. Nevie mi niekto poradit kde by mi spravili diagnostiku motora Favorit 136 v Bratislave? Dakujem ...michalkatka
|
23.3.07, 18:49 |
|
|
castis
|
castis píše: Zdravim. Nevie mi niekto poradit kde by mi spravili diagnostiku motora Favorit 136 v Bratislave? Dakujem
Vstrekovanie
|
27.3.07, 11:45 |
|
|
michalkatka
|
neviem presne akú diagnostiku myslíš, ak chceš iba prečítať závady na vagu to ti urobia hocikde za 200sk, ale ak chceš zmeriať tlaky, funkciu lambdy, a ostatné tak dobrý servis je na dlhých dieloch, je to značkový servis aral, robia poctivo, ale si aj vypítajú... inak môžeš ísť hocikam do Škoda a.s. ja som bol v Pezinku, tam som bol spokojný...
|
27.3.07, 11:54 |
|
|
castis
|
michalkatka píše: neviem presne akú diagnostiku myslíš, ak chceš iba prečítať závady na vagu to ti urobia hocikde za 200sk, ale ak chceš zmeriať tlaky, funkciu lambdy, a ostatné tak dobrý servis je na dlhých dieloch, je to značkový servis aral, robia poctivo, ale si aj vypítajú... inak môžeš ísť hocikam do Škoda a.s. ja som bol v Pezinku, tam som bol spokojný...
Ja som skusal BOAT,ROTOS a tam som nepochodil. Nemaju koncovku. A ulicu nevies na tych dlhacoch? A dakujem za odpoved.:)
|
27.3.07, 14:00 |
|
|
michalkatka
|
to sa divím rotos že nemá koncovku, však oni sa špecializujú na škodovky, ešte ti zistím kde to je, viem ako sa tam ide, ale ulicu neviem, kolega tam robí, tak sa ho spýtam či tú koncovku majú...
|
27.3.07, 14:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|