Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 13:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Průser se "Švestkama" 
Autor Zpráva

Příspěvek Průser se "Švestkama"
Chlapi poradte.....chytly me Benga s dopravky u garaze.....mam tuning favo.....doslo k prestrelce slovni a pak i malem mezi sebou ke strkanici a nadavkam ja jel bez predniho narazniku...prevazel jsem to jen od kamose,jelikoz jsem mel zboreny predek....oni me pronasledovali,ale nedohonili,jelikoz je brzdilo auto pred nimi....capli me u garaze,az jsem stal...velice aktivni mladej fogl....to ihned fotil okolo...predek boky.......... zadek.....opsali si RP...OP...TP...fouknout me nedali,protokol zadny...prej vsechno ve spravnim rizeni.....poradte.....ja jsem tam stal ja nejel.....budu tvrdit...auto jsem si predelaval....na normal...jsou to filcky normalni...ja je nenavidim....za tu nabubrelost....jo jeste koncovka vyfuku prej je neschvalena....siroky oval.....dik za radu...

11.6.10, 21:12
Pspvek Reklama

Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
pokud jsi stál na soukromém poemku a důkaz o průjezdu městem nemají tak podle mě prd zmůžou, ale ruku na srdce proč jsi s tím bez nárazníku vůbec vyjel?

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

11.6.10, 21:35
Profil ICQ

Příspěvek 
Protoze jsem pablb....myslel jsem si,ze na par stech metrech to projedu.......naraznik predni a podspoiler mam na nastriku a prevazel jsem to do garaze od kama,kde me delali naboreny predek...oni me podle vseho videli z bocni ulice.....asi muzu dekovat panovi,ktery je zbrzdil....protoze me asi nevyfotili,jelikoz jim prekazel....to me rikal muj znamy..ktery stal u cesty,kdyz jsem projizdel cca 200-300 m od garaze,ze se furt nahlizeli,aby ho predjeli ale nezdarilo se jim to....

11.6.10, 21:56

Příspěvek 
Abych pravdu řekl, tak trochu pablb jsi. Ono to bude slovo proti slovu, jenže budou více věřit dvěma policistům než jednomu "obviněnému". Jestli jste si opravdu vynadali a postrkali, tak se s tebou mazlit nebudou... mohl ses zkusit s něma dohodnout nebo aspoň hrát chvíli blbce. Já jsem jel úplně odstrojeným autem a taky se modlil, aby mě nechytli...sice jenom kousek přes vesnici a pak jsem přejel hlavní...ale taky jsem se modlil, aby náhodou nejeli kolem.

11.6.10, 22:36

Příspěvek 
pokud by mě chytli pouze u stojícího vozu tvrdil bych že sem stim autem nejej že sice vim kdo stim jel leč tu mame status osoby blízké a ja nejsem povinen vám ji prozradit a protože nemaj mé foto za volantem asi to budou muset odložit hlavně se nepřiznat :wink:

12.6.10, 07:59

Příspěvek 
http://pravnikovo.cz/osoba-blizka-a-pokuty/ :wink:

12.6.10, 22:03

Příspěvek 
To je sice pěkné, ale hranol vůbec neví, jestli fotku mají nebo ne...

Mimochodem známý jednou dostal takvou fotku... nešel vůbec vidět ksicht řidiče, ani poznávací značka nebyla stoprocentní... Si řekl, že nebude blbec a šel se jim vysmát... po chvilce na stanici mu donesli tu samou fotku, ale v trochu lepší kvalitě... ksicht jak u fotky na občanku, SPZ svítila do noci... tak známý sklopil uši a se studem uznal vinu.

13.6.10, 09:40

Příspěvek 
Dokud nic nepodepsal je to vše v dokazování, oni mu musí dokázat čeho se dopustil to že byli dva nic neřeší, vidět mohli cokoli.

13.6.10, 13:37

Příspěvek 
gokralik píše:
To je sice pěkné, ale hranol vůbec neví, jestli fotku mají nebo ne...

Mimochodem známý jednou dostal takvou fotku... nešel vůbec vidět ksicht řidiče, ani poznávací značka nebyla stoprocentní... Si řekl, že nebude blbec a šel se jim vysmát... po chvilce na stanici mu donesli tu samou fotku, ale v trochu lepší kvalitě... ksicht jak u fotky na občanku, SPZ svítila do noci... tak známý sklopil uši a se studem uznal vinu.

to je nějaká kravina ne?...fotroj přišla domů fotka naprosto perfektní...proč by posílali debilní fotku se kterou si tam budou chodit lidi stěžovat? :roll:

13.6.10, 14:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky mi to přišlo divné... víš jak, říkal to známý známého atd... klasická povídačka pro děti. :)

Ale zas mě napadlo, že to třeba vytiskli na nějaké nekvalitní tiskárně v kanclu a teprve když si přišel stěžovat, tak to vyjeli na nějakém kvalitnějším stroji u kterého je tisk dražší...nevím, neznám, nezajímám se... ale jako vysvětlení jejich počínání by to bylo celkem logické.

13.6.10, 15:15

Příspěvek 
pohoda...

no já vim, že jeden kluk jezdil na babetě v lese, přijel před barák, sednul si naní (stála chcíplá na stojánku) a povidal si s klukama, jeli kolem švestky, šáhli na motor, byl teplej a chtěli mluvit s tátou...2000,- pokuta

13.6.10, 15:38
Profil ICQ

Příspěvek 
de o to se jich nebát a fotka? mame tu draka kterýmu předložily foto on se na to podíval a řek:ano ten pán na fotce je mi trochu podobný ale ja to nejsem vim kdo to asi je leč je to osoba mě blízká a já vám nemusim sdělit jeho méno a bylo vymalováno
důležité s policií se nehádat nebýt arogantní pokud možno zachovat klid a ůsměv
taky si můžeš opsat služební čísla a podat na ně stížnost věř že je to vůbec nepotěší
kdysi sem měl problém ve frydku místku chtěli mě napsat složenku za pasy nesouhlasil sem s přestupkem a nechal je to přepsat dost se vztekali a hledali na 2 roky staré dodávce cokoliv nakonec si ještě vymyslely sjeté pneu a to mě nadzvedlo tak sem jim k tomu papíru o přestupku v položce vyjádření k přestupku napsal že s ničim nesouhlasim auto je nové a že mam podezření že se příslušníci nacházejí pod vlivem omamných látek a jedů.
ty byly vzteky rudý-do dnes odsud nic nepřišlo asi to zahodili :lol:

13.6.10, 18:47

Příspěvek 
S tím nebýt arogantní moc nesouhlasím když si jsem jistý svou věcí a poliš začne oplatím mu to. Tohle sice nesouvisí s tématem, ale nedá mi to. Někdo mi na autě šlohl značku (přední). Auto stálo přes noc zaparkované směrem k baráku takže nikdo do mě nemohl nabourat a odpadnout sama jen tak když večer tam byla a ráno ne divné. Zašel jsem tedy na policajty ti si mě přehazovali ze služebnu na služebnu no nakonec na jedné ok. Recepční jsem řekl vo co go ona to dala kolegáčkovi a ten: A nemohla Vám někde upadnout sama? (bylo to v zimě tak předpokládal sníh a tak asi). Na to jsem mu jen řekl těžko když večer tam byla a ráno ne však jsem to už říkal. On na to: Jen jestli. Tak jsem mu řekl: A myslíte, že jí narostly nožičky a odešla sama nebo co? Mě docela tohle jednání vytočilo. Ano když něco udělám chovám se pokorně, ale když jdu něco takového ohlásit tak ať se taky chovají si je platím z daní.
Jo onehdá mě policajt bral v Brně na Kolišti pod mostem směrem k Cejlu jejich oblíbené místo bych řekl. Řekl tak se podíváme co to tam máte za žárovky. Jsem mu slušně řekl, že je to zbytečné, že vím co tam mám a že to tam nemám mít a že ty xenony sundám. Vše v pohodě poliš to dal za 500 a já odjel v klidu.
S tím autem je to hovadina no jet takhle, ale uvidí se co řeknou při řízení.
Ohledně té babety jak tu bylo bych je poslal k šípku. Že je teplej motor? A on není teplej? Nemyslím buzík ale tělesnou teplotu. Na té babetě mohl dojet kdokoli jiný

13.6.10, 19:28
Profil ICQ

Příspěvek 
...Když jednáš s policisty tak ať jsou jakýkoliv nemůžeš nic,max.jejich číslo z uniformy,ale pravdu jim říct můžeš,např. že si to prostě podělal že si jel bez nárazníku ale že si předpokládal že tam nikde policisté nebudou a taky těch pár metrů co jsi ujel snad nikoho nezabijou...Kdyžtak že pokutu zaplatíš ale strkat se s nima to si neměl dělat?!To že jedeš bez nárazníku je tvoje blbost,auto má být způsobilé k provozu na pozemní komunikaci,tak že s pokorou si se měl vzdát,nic jinýho :!: ,protože v právu si nebyl :wink: .Oni Ano,šli po autu které nesplňuje podmínky pro provoz,to je jejich práce...Jestli začneš zatloukat,zatlučou oni tebe a budou si tě ještě k tomu pamatovat :!:Co není teď bude příště :wink: ...Teďka můžeš jen čekat,kolik tě bude stát pokuta,která bude určitě vyšší než kdybys slušně a s poklonou jako slušný člověk a né zběh problém vyřešil...Nějaká anarchie a ego tam kde jsou stanovený pravidla prostě nefrčej...na silnici by se mělo vše brát docela vážně...Auta nejsou z vaty a lidi z ocele :wink:

13.6.10, 22:30

Příspěvek 
Já nevím ale když to zhrnu , tak co vlastně mají jestli viděli jet nějakého favorita po pozemní komunikaci a to ještě ze zadu
kde fotili nevím co možná akorát tu koncovku a pak našli stát před garáží "podobné" auto které mělo nějakou koncovku výfuku a nemělo nárazník a bylo před garáží, tak nechápu co se mu může stát.
Je to opravdu to auto které viděli jet ? Je to opravdu ten člověk co ho řídil ? Pokud mají jen fotku zadní části bez viníka a iniciály majitele který si opravoval před garáži auto není co řešit. Já bych je taky poslal někam kdyby mi tvrdili něco na co nemají důkazy hotovo. A naše policie není L.A. :D Nido nebude vyšetřovat jízdu bez narazníku. A žádnou vinu nepodepsal a že si opsali občanku na to mají právo. Můj názor.
A ty si příště dávej pozor nebo radši jezdi tak jak se má a budeš mít klid.

14.6.10, 10:23
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další