|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
VAN3R
|
Otáčkomer
Cauko........Bol by som stastny ak by ste mi vedeli pomoct ako nastavit alebo co urobit aby mi ukazoval otackomer co najpresnejsie..........Kupil som favorita a neviem ci tam namiesto otackomera boli hodiny alebo co ale otackomer neukazuje bohvie ako......pls poradte....Napr:vytacam motor do vysokych otacok a otackomer ukazuje okolo 2000 otacok......co moze byt problem?pls poradte
|
11.6.10, 21:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Vyměň ho. Ten už to má za sebou. On ani dobrý otáčkoměr není bůhví co, ukazuje s přesností 200ot/min.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.6.10, 22:45 |
|
|
varok
|
Nejspíše je tam něco špatně zapojené, otáčkoměr je špatný typ, nebo je po něm. Jaký to je rok výroby?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.6.10, 09:34 |
|
|
VAN3R
|
varok píše: Nejspíše je tam něco špatně zapojené, otáčkoměr je špatný typ, nebo je po něm. Jaký to je rok výroby?
Je to skoda Favorit 136L 46kW 1989
|
13.6.10, 07:20 |
|
|
VAN3R
|
este sme skusali prehodit pristrojovu dosku z favorita 93 ale nepasuju konektory......
|
13.6.10, 07:27 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jj kontakty jsou stejné jen do roku 92 ...
|
13.6.10, 09:01 |
|
|
VAN3R
|
a su do roku 92 tie nove pristrojove dosky co maju aj r.v 93 a 94?
|
13.6.10, 14:27 |
|
|
varok
|
Tak s tím otáčkoměrem pak nevím. Asi bude špatný. Budíky byly stejné od začátku výroby až do konce roku 92 a potom od začátku roku 93 až do konce byly ty novější černé. Tam byl rozdíl jen v otáčkoměru a palivoměru, jiný pro karbecy a jiný pro BMM, neboli vstřikování. Novější budíky od roku 93 jdou i do starého typu fáčka, ale musí se vyměnit konektory, popř. udělat redukce. Nový typ fáčka má ty konektory podobné, jen kulatější, ale jinak přeházené ty piny.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.6.10, 15:28 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Tak s tím otáčkoměrem pak nevím. Asi bude špatný. Budíky byly stejné od začátku výroby až do konce roku 92 a potom od začátku roku 93 až do konce byly ty novější černé. Tam byl rozdíl jen v otáčkoměru a palivoměru, jiný pro karbecy a jiný pro BMM, neboli vstřikování. Novější budíky od roku 93 jdou i do starého typu fáčka, ale musí se vyměnit konektory, popř. udělat redukce. Nový typ fáčka má ty konektory podobné, jen kulatější, ale jinak přeházené ty piny.
přesně tak, pokud by si tam chtěl ty nové budíky tak mám v pc dokument podle kterýho ty konektory přepájíš tak aby fungovaly
|
13.6.10, 16:33 |
|
|
VAN3R
|
hardb píše: varok píše: Tak s tím otáčkoměrem pak nevím. Asi bude špatný. Budíky byly stejné od začátku výroby až do konce roku 92 a potom od začátku roku 93 až do konce byly ty novější černé. Tam byl rozdíl jen v otáčkoměru a palivoměru, jiný pro karbecy a jiný pro BMM, neboli vstřikování. Novější budíky od roku 93 jdou i do starého typu fáčka, ale musí se vyměnit konektory, popř. udělat redukce. Nový typ fáčka má ty konektory podobné, jen kulatější, ale jinak přeházené ty piny. přesně tak, pokud by si tam chtěl ty nové budíky tak mám v pc dokument podle kterýho ty konektory přepájíš tak aby fungovaly
ok....tak mi nejako posli ten dokument...... email: evo_rally@azet.sk tam medzi evo a rally je ta ciarka dole,nieco ako pomlcnik,ktory nieje v strede ale dole.....len tolko lebo to nevidno
|
13.6.10, 19:45 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
je to odeslané kukni se tam - evo_rally@azet.sk
|
13.6.10, 20:18 |
|
|