Autor |
Zpráva |
varok
|
Řízení ženských
Co říkáte na řízení ženských? Poslední dobou se mi zdá, že řídí hůře než muži. Nechci se některé dotknout, ale ve většině případů ano. Jezdí si jako mistrině světa GP. Nedávají přednost, když vjíždí z vedlejší silnice na hlavní a o přednosti z prava ani nemluvě. Kolikrát přejíždí z pruhu do pruhu, ani se nepodívají za sebe. Nepustí blinkr apod.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.6.10, 09:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
sharpers
|
je to kus od kusu stejně jako u chlapů.....u ženských je to proto že jich jezdí dost málo a ještě každá druhá jako kráva....na bludovičáku je 50ka, já tam jel 80kou do kopce a přes plnou čáru mě celkem svižně předjela bloncka v Pajeru aby se ji nahodou něco nestalo tak ji na předek dal starej ještě ten velke bourací rám...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
20.6.10, 09:50 |
|
|
Karátek
|
Tak tak, jak která ženská a jak který chlap. Hlavně ženský dokážou myslet na více věcí za jízdy a hlavně nespěchají a nemusejí se předvádět za volantem.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
20.6.10, 09:53 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ne. Pokud vynecháme typické blondýny v SUV, tak to není s ženskými za volantem až tak špatné. Dokonce bych se nebál říci, že mezi chlapy je více hovad.
|
20.6.10, 09:54 |
|
|
Petr105
|
Také se přikláním k tomu, že jde o individuální věc. Hovada jsou mezi ženskýma i chlapama. Občas bych si přál mít rakety ve světlech, jako měl James Bond Některé idioty bych rovnou odstřelil, když mě třeba předjedou přes zebru a protijedoucí odbočovací pruh...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
20.6.10, 10:02 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Taky to vidím tak, že to je kus od kusu, ale přijde mi že ženy za volantem jsou takové brzdy provozu mnohdy. Nemají při parkování odhad na vůz a tak. Samozřejmě že tohle platí i u některých chlapů, ale přijde mi že ti jsou většinou svižnější a mají větší cit pro vůz. Ovšem většinou mě stejně za volantem nase*e chlap.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.6.10, 10:18 |
|
|
Karátek
|
Stejně vidím ženský nejraději v posteli.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
20.6.10, 10:22 |
|
|
sharpers
|
fatal píše: Ne. Pokud vynecháme typické blondýny v SUV, tak to není s ženskými za volantem až tak špatné. Dokonce bych se nebál říci, že mezi chlapy je více hovad.
Njn , ale to je asi způsobeno tím že chlapů jezdí prostě o hodně více....myslím že kdyby se to bralo nějak v procentech, tj kolik chlapů jezdí jako hovada a koli k bab tak to vyjde uplně nastejno
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
20.6.10, 10:27 |
|
|
Karátek
|
Jen doměnky, bohužel se nedá ověřit.
|
20.6.10, 10:30 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vcera sem videl zenskou jak si na posledni chvili vzpomela ze chce jet k Tescu jela v pravem pruhu a vesele si to vzala pres prostredni pruh kde zrovna jel borec, lehce mu posunula spolujezdcovy dvere - takze asi tak
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.6.10, 10:31 |
|
|
Karátek
|
ženská má vždy přednost, takže chlap nebyl gentleman a nepustil ji, může si za vše sám.
|
20.6.10, 10:36 |
|
|
varok
|
Na hovada chlapy jsem si už zvykl Já taky nejsem pán bůh, ale snažím se jezdit slušně. To co tady psal a nakreslil 21lucas, to se mi stává skoro každý den u nás v havířově. Dělají to ale tentokrát i chlapi. Vlastně většinou chlapi. U nás je dvojpruh, hovada si jedou jako frajeři v levém pruhu. Je světelná křižovatka u Elánu a tam se to rozšíří na tři pruhy. Levý je nahoru, prostřední taky a pravý vede k autobusáku a Kauflandu. Když jedou už před křižovatkou v levém pruhu, tak najedou do úplně levého pruhu a najednou to střihnou do pravého a nezajímá je, že tam je tlačenka a není tam místo. Takové k...y bych zabil. Hlavně že má ten debil fáro za dva mega.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.6.10, 12:09 |
|
|
sharpers
|
a například se mi nestalo že by mě chlap předjížděl odstavným pruhem....ale baba v M5ce už mi to jednou udělala....já v pravém, nějaká oktáva v levém, bavor hodil blinkr do prava, šup do odstavneho a už byla před nama
|
20.6.10, 12:12 |
|
|
varok
|
Navíc jsem každý den jezdil do ostravy a zpátky a pořád mi vychází velké procento žen, ktré jezdí jak prasata. Kolikrát vyjíždí z vedlejší silnice, která je kolmo na hlavní, takže na bok vidí krásně. Jenže vyjede asi 10m před mým autem, div do ni nedupnu. To je potom ku.....ání a pi....ání. Když vidím že je to ženská, hned se uklidním Nebo jedete v levém pruhu, auto jede v pravém. V pravém pruhu je překážka, tak samozřejmě auto jemně zrychlý a do levého pruhu. Že mi přibere pomalu nárazník, to je nesere. Zase ženská. Tak jsem to myslel. Ale jak jsem psal na začátku v otázce, je to jak která ženská.
|
20.6.10, 12:22 |
|
|
kwiko
|
Jazdim hlavne mesto, vsetcia jazdime nepredpisovo, rychlo, vsetci chceme byt v praci/na stretnutiach vcas...
Stve ma ked sa niekto niekam pcha, ze to robi necitatelne/bez smerovky, alebo nasilim... to netolerujem ani u zien, ani u muzov.
Obcas ich poriadne vystrasim trubim, piskam gumami... tvarim sa ze ma prekvapil ich manever... pripadne im naznacim ze ich vobec nepustim pokial nezacnu pouzivat smerovky.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.6.10, 12:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|