Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
21lucas píše: koukam ze od tematu rizeni zenskych se to dostalo ke skusenostem s prvni jizdou v autoskole
To, že se to tu už nedostalo třeba k prvním zkušenostem v posteli považuju za úspěch.
|
23.6.10, 11:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Hiro
|
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
23.6.10, 11:46 |
|
|
john simple
|
já jezdil pár jízd ve š 105, něco ve fáčku.
už před léty nebyl trenažér, dvě tři jízdy po cvičišti, pak město.
včetně noční jízdy a jízdy s vozíkem
se 105tkou mi to šlo líp a už jsem u řady 742 zůstal
|
23.6.10, 12:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
za mojeho uceni (2000 - 2003) sme jeste ve skole meli trenazer Skody 105 ale kdo vi jestli tam nebyl jenom na okrasu
v autoskole ktera spolupracovala se skolou meli trenazer Skoda Felicia (pocitacovy software + radici paka Skoda Fabia)
jizdy sem jezdil v R Clio
kazde auto ma nekde jinde zpatecku a pekne se to pletlo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
23.6.10, 12:06 |
|
|
Dallen
|
Mě se to zdá vklidu. Ono když teďka najezdím každý den cca 250km po městě tak jsem zjistil, že když člověk není pořádně ostražitý tak skončí během pár hodin v nemocnici. CO mě, ale šíleně štve je přístup bohatých ženských k nákupu auta. Místo toho, aby si koupili třeba s60 nebo nějaké podobné, relativně malé auto. Tak si koupí touarega, v lepším připadě Mercedes GL a pak se stím motaj po městě, neumí si najet do zatáčky, zaparkovat nic. Bouraj mi do auta při couvání a podobně, to zuřím...
|
23.6.10, 13:02 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ony si to auto nekupuji ony ho dostanou od manzela a to z duvodu aby se ji nic nestalo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
23.6.10, 13:12 |
|
|
Hiro
|
21lucas: má pravdu ten chlapec
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
23.6.10, 13:30 |
|
|
Dallen
|
Nj, ale většinou si ho vyberou sami. Upřímně který magor by chtěl mít takové auto do města? Nikdo. Ale u ženské to je sen.
Např. kamoška z bilovce, jeji fort prodáva kliky nebo co a měla si vybrat na 20tiny auto. Vybrala si VW touareg na ježdění do školy. Když jsem jí řekl, že je kráva a proč si takové auto vybrala tak mi řekla, že se jí stím dobře parkuje na patník.
|
23.6.10, 14:39 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Bílovec?:D řekni SPZ, barvu nebo tak a už nepřijede do školy:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
23.6.10, 14:40 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No chtěl bych Vás vidět, když by jste byli v balíku, jak by jste si kupovali třeba Polo.
|
23.6.10, 14:45 |
|
|
Karátek
|
Polo rozhodně ne, ale škodovku jo. Jen počkejte, až si tuto debatu ženský přečtou, máte po večeři.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
23.6.10, 14:47 |
|
|
Dallen
|
Kdybych byl v balíku tak mladé pořídím nové volno s60. A sobě volvo xc90 pač ho opravdu využiju a nebo multivan 4motion. Teďka už jen sehnat ten balík
|
23.6.10, 14:54 |
|
|
Hiro
|
to s tím patníkem je dobré žrádlo
|
23.6.10, 15:06 |
|
|
gokralik
|
Kamaráda rodina je celkem finančně zajištěná. Jeho otec si teď koupil Passata CC a hádejte, co koupil manželce? No přece Jaríska. Takže všechny bych do jednoho pytle neházel, ale je pravda, že většinou jim to koupí manžel, aby se jí náhodou něco nestalo. Že to žere 20l a gumy jsou dražší než všechny naše auta dohromady a pak při nárazu zabije rodinu ve Fábii už je nezajímá.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.6.10, 17:36 |
|
|
kingbacker
|
Dle mě je to vše jen o vyježdění, ať ženská, nebo chlap, a co ještě důležitejší, aby ten co se řídit učí, měl vedle někoho, kdo řídit umí. Většina ženských dostane se slovy "tak si tam dojeď" auto, tak ho vezmou a jedou. Cestou se jim(když pánbůh) dá nic nestane, stejně tak jako ostatním lidem na ceste i mimo ní, a tudíž to řidič/ka bere, že se vlastně nic nestalo a tím pádem řídila dobře. A dokud se něco nestane, podle sebe, z úsudku, že když nedošlo k nehodě, jeli dobře, tak jezdí dál. Několik případů jsem zažil, že mnozí, co svátečně sedají za volant, netuší, jak vlastně jet, a tak je to pokus omyl, a když nevdeí, taknapříklad na křižovatce, než aby někam jeli, čekají, až nebude kilometr v okolí jediné auto, a pak vyjedou.
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
25.6.10, 01:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|