elektrické stahování střešního okna felina
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Jj el. šíbr není zase až tak běžnej na feldě ale dodával se.
že to ale není v oborné literatuře, nebo v návodu k použití jsem pročetl kde co i klimu na 1.3 jsem viděl, mě by to zajímalo jak to vypadá a kde se to ovládalo miloš
|
| 25.3.07, 17:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
Ať čóhám jak čóhám, tak v dokumentaci nic o el šíbru není, mám v ruce DP na Feldu, opravený vydání z roku 99 a jako zvláštní výbava je tam uvedeno:
Ostřikovače světlometů
Třetí brzdové světlo
Autorádio se dvěma reproduktory
Autorádio se čtyřmi reproduktory
Centrální zamykání
Světla pro denní provoz
Zabezpečovací zařízení proti nastartování
Protiblokovací systém ABS
Airbag
El ovládaná a vyhřívaná zrcátka
Varovné zařízení proti krádeži
Vyhřívání židle řidiče a spolujezdce
Vyhřívání židle řidiče a spolujezdce s regulací
Klimatizace
Osvětlení zavazadlového prostoru
Uzávěrka diferenciálu - EDS
Signalizace zapnutí bezpečnostního pásu řidiče
El spouštění oken vpředu
Boční airbag
možná, že sem něco přehlídl, ale šíbr určitě ne, musela to být předrbávka, nebo nějakej prototyp, podle ofic literatury felda s el šíbrem z fabriky nikdy nevyjela.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 25.3.07, 18:15 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
draku já jsem viděl na vlastní oči 95 MPi od telekomu, na podkově s číslem jsem překontroloval všechny body a svary i techničák mi nakonec přinesl, modrá barva paříž, r.v.95, holt učit se budem až do konce života miloš
|
| 25.3.07, 19:47 |
|
 |
|
Drak
|
Já už sem viděl aj Aviu s centrálem, takže možný je všechno.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 25.3.07, 19:59 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Já už sem viděl aj Aviu s centrálem, takže možný je všechno.
tak to musí bavit miloš
|
| 25.3.07, 20:21 |
|
 |
|
frisconi
|
 Re: elektrické stahování střešního okna felina
bavím se ja mam taky elektricke stahovani okna na fildě r.v.1999/12.a taky ho mam v plne palbě..první majitel nemecko a ja druhy...mužu ukazat i foto...ty okna si delali lide sami na objednavku a vim to bo jsem shanel dil na to okno a ve škodovce taky nechapali že ho mam...taky mi do mej zatejka takže když leje tak mam občas mokro...a pojistaka je ve střeše u světla..tak pa jo a jedinej problem je sehnat tu firmu kdo to dělal bo to děla jen firma v německu ..ale pak jsem zjistil kde je ten štítek štítek z kodem tak se měj te vy neznabozi 
|
| 5.6.13, 12:54 |
|
 |
|
varok
|
Kdysy měla jedna paní v našem baráku taky feldu, která měla střešní elektrický šíbr. Byla to poslední z felicií před faceliftem, tmavě modrá metalíza, moc se mi líbila. Byla jako nová. Myslím že to byla 1,6ka. Pak ji asi prodali a teď má ford fiesta.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 5.6.13, 13:49 |
|
 |
|
Milan Koukal
|
Vetešník 91 to má na stříbrné feldě 1,6 myslím že ročník 97.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
| 5.6.13, 18:29 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
známá to má v 1.6 96-97 výrobce okna je webasto
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 5.6.13, 18:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |