Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 08:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Vychechlaná filcka 1.9D, 2001 
Autor Zpráva

Příspěvek Vychechlaná filcka 1.9D, 2001
cus. s radici pakou mohu tocit prakticky dokola, nejake drahy v razeni o tom nemuze byt rec:-D kdyz se rozjedu na 1-2ku tak to nocne drnci. Tz kulisa v hajzlu? Razeni jde momerne dobre... Pripadne co dale muze byt nahovno?

30.6.10, 12:25
Pspvek Reklama

Příspěvek 
tak, dost blbe jde jednicka, resp jde dobre a obcas pres zuby... docetl jsem se na foru, ze ksou dva ruzne klouby razeni ci co? Dokezete mi prosim poradit co tam je treba koupit? Jedu na hory a rad bych se tam s tim porval. Klidne to vymenim cele... at se ta radici paka porste cela nekyve jakymkoli smerem:-)

30.6.10, 14:57

Příspěvek 
takze: jiz vim jaky kloub koupit. A ted se ptam esi staci jen vymenit kloub razeni? nebo mam koupit kompletni razeni vcetne tahel?

1.7.10, 07:05

Příspěvek 
No, ty tam mas uz ten posledny typ radiaceho mechanizmu. Ten sa uspokojivo generalkovat neda. Najlepsie je kupit druhy originalny vyrobok skoda. Alebo si pohladat na vrakovisku nejaky v lepsom stave.
To ze ti obcas nieco ide cez zuby, ale zapricinuje bud spojka, alebo prevodovka :idea:

1.7.10, 16:08

Příspěvek 
jasne... to spis bude take moje neschopnost. Kloub koupim, stoji to tri kila, takze se toho nejak zasadne nestitim. Spojku taky planuji a v nejhorsim pripade i tu prevodovku vymenim... s tou kulisou je problem, ze je fakt vypraskana a ze to de pres zuby bych spise tipl ze se proste netrefim... je to desne vymlacene... Za jizdy to i dosti drnci... pri jizde na hodne otacek ... znamy rikal, ze je to kulisa... mas tucha, ktery z tech kloubu je ta posledni verze?

1.7.10, 16:12

Příspěvek 
tak jsem zase uplne mimo... mohl by mi prosim nekdo poradit jaky kloub teda koupit? Pripadne co k nemu? Rad bych to pomenil ted na horach, ale jak neco zapomenu tak uz nemusim odjet:-D
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;13140 ... SD=0|ST=0| toto?

1.7.10, 19:22

Příspěvek 
obrazky toho kloubu
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

dokazete nekdo teda urcit esi je to ten v predchozich prispevcich?

1.7.10, 20:17

Příspěvek 
A jeste dva

Obrázek

Obrázek

1.7.10, 20:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]