|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Jiri
|
tloustku pasoviny zjistis kdyz sundas ventilove viko a zmeris zarezy na koncich vacek...ale bude to tak 6mm...ja ti to zmerim musis vydrzet
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
3.7.10, 10:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Sender
|
V momentě kdy sundám víko.mám auto nepojízdný a to je problém,protože doma těžko najdu pásovinu přesně na to (frézku na kov nemám).
Kdyby jsi byl od tý dobroty a změřil to,bylo by to super.
Díky za ochotu.
|
3.7.10, 12:26 |
|
|
Jiri
|
Sender píše: V momentě kdy sundám víko.mám auto nepojízdný a to je problém,protože doma těžko najdu pásovinu přesně na to (frézku na kov nemám). Kdyby jsi byl od tý dobroty a změřil to,bylo by to super. Díky za ochotu.
viko muzes sundat a zase dat zpet je to prace na ctvrt hodinky ale samozrejme ti to zmerim co mame v praci, pokud chces nechat vyrobit presne pravitko musel by sis zmerit ty vacky a podle toho to nechat nekde nafrezovat na tloustku
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
3.7.10, 14:45 |
|
|
Sender
|
Víko budu muset přetěsnit,nebo ne ? Až to rozeberu,uvidím a změřím-to je jasný.Jak jsem psal,.nechci se v tom zbytešně vrtat.
|
3.7.10, 14:50 |
|
|
Jiri
|
Sender píše: Víko budu muset přetěsnit,nebo ne ? Až to rozeberu,uvidím a změřím-to je jasný.Jak jsem psal,.nechci se v tom zbytešně vrtat.
je tam gumove tesneni to jen sundas a zase das zpet pokud ti netece
|
3.7.10, 20:43 |
|
|
Sender
|
Jiri píše: Sender píše: Víko budu muset přetěsnit,nebo ne ? Až to rozeberu,uvidím a změřím-to je jasný.Jak jsem psal,.nechci se v tom zbytešně vrtat. je tam gumove tesneni to jen sundas a zase das zpet pokud ti netece
Tak to by mohlo bejt v pohodě.
|
4.7.10, 20:29 |
|
|
Jiri
|
Pasovina je silna 5mm
vacky se utahuji na 60NM
remenice na klice se utahuje na 40NM a pak o 90stupnu
tak to dorvi na krev vsechno
|
5.7.10, 18:32 |
|
|
Sender
|
Jiri píše: Pasovina je silna 5mm vacky se utahuji na 60NM remenice na klice se utahuje na 40NM a pak o 90stupnu tak to dorvi na krev vsechno
Super. Díky moc.
|
5.7.10, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|