Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
RedBulllek píše: ...) jinak to budu muset dovest do servisu to jsi neměl říkat nahlas... teď tě tu budou kamenovat jak mě
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
6.7.10, 12:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Velmi pochybuji že se to olejem opraví. Vzhledem k tomu, že jde řadit jen 1,2,R si myslím, že se vysypaly gumy klece na řadícím táhlu, případně prasklo i to. Jak jde manipulovat se šaltpákou? Volně nebo vůbec?
A ad servis.. tam škodovku nedávej. Tyhle auta už nikdo nechce spravovat.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.7.10, 12:49 |
|
|
john simple
|
zkus vytahnout konzolu řazení a zkontroluj uchycení táhla v tunelu.
a pak pod autem,sundej plech pod nádrží a tam zkontroluj napojení na převodovku plus ten kloub
|
6.7.10, 14:53 |
|
|
RedBulllek
|
Tak jsem neco zjistil vytahnul jsem z bratra že si pučil moje auto a nekde v lese neco chytil spodkem a že se mu tam sekla řadička a on ji odsekl a vratil mi tam auto a ted od seknout nejde a dival sem se po auto tam je krivej plech tak že to budes asi vtom
_________________ Škoda 120L rok 1987
|
7.7.10, 08:43 |
|
|
john simple
|
sundej ten plech pod nádrži a koukni tam na táhlo
|
7.7.10, 09:24 |
|
|
Hiro
|
takového bratra vzít k autu a plech z pod nádrže jak sundáš, tak mu jej omlátit párkrát přes hlavu, aby se přiznal příště hned
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
7.7.10, 09:39 |
|
|
RedBulllek
|
Tak sem to sundal ten plech vypadalo name plno hliny a ta guma je od staryho oleje z převodovky včera sem ho měnil olej a vedle ti gumi je takova kosticka a vtom mi pripada že to je proč mi nejde řadit nevíte co to je ?
|
7.7.10, 11:33 |
|
|
john simple
|
zkus to nafotit a dát tady foto.
je to zkřivené? zlomené, uvolněné ?
|
7.7.10, 11:40 |
|
|
RedBulllek
|
Už vím jak se to jmenuje je to kloub ted se nato semnou dival táta ale nevím kde to seženu nový
|
7.7.10, 11:46 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jak sleduju cvrkot, nabyvam dojmu ze je ohnuta takova ta hokejka v prevodovce.
Nicmene pokud to neni znicena vidlicka, jde to celkem snadno sundat spodem a opravit na aute.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.7.10, 11:46 |
|
|
darklord
|
hocico opravovat na prevodovke v aute? asi nafotim svoje krvave ruky...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.7.10, 11:52 |
|
|
RedBulllek
|
Tak trosku se to polepsilo de mi uz dvojka zpatečka ale dvojku mam jako trojku a zpatečku mám normálně sem chtel dat moji skodovku do auto dily a vyrazily me kdyz sem jim rekl ze mám škodu 120 l tak musim najit jinou autodilnu
|
7.7.10, 16:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
darklord píše: hocico opravovat na prevodovke v aute? asi nafotim svoje krvave ruky...
to je u rapida s vlečkou u 120 s kyvkou to de snáž
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.7.10, 19:36 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
vyzera to ze mas skrivene tiahlo vo viku prevodovky . skus zohnat druhe . ak nezozenies , stare opravis doma vo zveraku ale ak bude moc krive ostane ti len vymena za ine . pri demontazi nezabudni vypustit olej aby si on zbytocne neprisiel . Kup si aj nove tesnenie vika prevodovky - je papierove a stoji par korun . Ked budes mat prevodovku zlozenu , napusti olej a na rovnej ploche pricom tvoj podareny brat ti bude kricat ci uz tecie z kontrolneho otvoru
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
8.7.10, 11:36 |
|
|
RedBulllek
|
ja nwm co mam delat ja ten kloub asi sam nespravim špatne se tam k tomu muže když semm volal do ato dilyn sem jim to řikal a řekli že to nejdeni problem a pak se ptaly co mam za auto když sem jim řekl že Škoda 120L tak mi zavesily a už to pak nebtraly když sem volal znova
|
9.7.10, 10:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|