|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Roman Machain
|
Felicia - zadní stěrač
Zlobí mi zadní stěrač na Feldě (rok 2001). Musel jsem ho oddělat a teď přemýšlím, jak problém řešit. Projevuje se to tak, že chodí na každou stranu o různě dlouhý krok. Jinými slovy málo se vrací. Prakticky to teda znamená, že setře okno, ale pak se vrátí jen do půlky a už zase jede v původním směru, takže následně stírá i část pátých dveří atd... Začlo to dělat z ničeho nic. Nějakej nápad, tip prosím???
_________________ Škoda Felicia 1,9D combi; r. v. 2001 Škoda 120 GLS; r. v. 1986
|
8.7.10, 18:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
poradne utahni matici na ramenku sterace
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.7.10, 18:30 |
|
|
Roman Machain
|
21lucas píše: poradne utahni matici na ramenku sterace
Jop tak v tom to není:-) Samozřejmě jsem hned zkoušel po odmontování ramínka co dělá ten samotnej čep, na kterým je ramínko přidělaný. No a on se vážně otáčí na jednu stranu pouze o půlku toho co na stranu druhou. A zdá se, že je ta odchylka stále stejná.
_________________ Škoda Felicia 1,9D combi; r. v. 2001 Škoda 120 GLS; r. v. 1986
|
8.7.10, 18:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych to řešil druhým motorkem, díly na opravu neseženeš a když jo tak za cenu několikanásobně větší než jinej motorek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.7.10, 18:41 |
|
|
varok
|
Jestli neuteklo to ramínko zadního stěrače na hřídeli, tak se něco pokakalo v převodovce motorku. Náhradní díly jsou skoro nesehnatelné, jak psal Sádra a nový motorek stojí myslím 1500,- kč. Jde sehnat starší třeba za 500,- kč
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.7.10, 06:05 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|