|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
KuBiSaK
|
Strobo pistol z aukra
Ahojte koupil jsem na aukru strobo pistol a mam podezreni ze je vadna protoze napajeni sem pripojil na zadni svetlo a na kostru na zadnim cele indukcni snimac na kabel od prvni svicky a ono nic neblika ani kdyz sem zkousel otacet ten snimac
Je to tenhle smejd
http://www.aukro.cz/item1098929338.html
tak jestli nekdo vite co delam spatne nebo mate zkusenost s tou pistoli tak dik za rady.
_________________ Skoda Rapid 136 rv.89
|
9.7.10, 09:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
svetlo?? plus daj na inducku, minus niekam na kostru a musi to blikat
a to svetlo bolo uz teda aspon zapnute ked si odtial tahal plus?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
9.7.10, 10:02 |
|
|
KuBiSaK
|
JJ svetlo bylo zapnute .. rikas na inducku jo ..... je jedno kam?? btw: jak to vypada s tim rozdelovacem?
|
9.7.10, 10:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dej to radši na altík na ten M6 šroub v podstatě je to jedno kam hlavně at tam je napětí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.7.10, 10:23 |
|
|
varok
|
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.7.10, 11:19 |
|
|
darklord
|
ved to je na tej stranke s aukciou aj napisane ze je to na opravu, a ano mam zaujem stale, len nie a nie sa dostat do ovy
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
9.7.10, 12:00 |
|
|
KuBiSaK
|
No vida uz se k necemu dobirame prosim te mohl by ses zeptat otce co tam bylo spatne ..... Sem elektro vzdelan takze to opravim ale musim vedet co (nemam osciloskop a bez toho se tezko zjistuje co je spatne )
|
9.7.10, 12:10 |
|
|
varok
|
Tak že jsi z Havířova, tak ti to prozradím. Tatík nedávno zemřel, začátkem dubna. Měnil tam kondík, je to asi svitkový. Takový žlutý, nejsem si jistý tím typem. Nový jsem mu koupil v GME a bylo to. Může to být ale i něčím jiným, třeba špatná výbojka. Co mám doma ty dva, tak na obou byl špatný ten kondenzátor. Jeden už je opraven a druhý musím ještě opravit.
Darklord: můžu ti ten stroboskop klidně poslat. Jen né na dobírku, to jsem jednou někomu něco poslal a pak se z toho posral. Cenu už nevím jakou jsem ti psal, dal bych ti ho za 200,- kč? Nebo řekni cenu, už jsem zapomněl.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.7.10, 12:24 |
|
|
KuBiSaK
|
Omlouvam se docvaklo mi to az sem to napsal
Ale moc dekuju za rozreseni mojeho problemu kondik se koupi a vymeni .
|
9.7.10, 12:44 |
|
|
varok
|
Nemusí to být ale on. Na jednom byl úplně střelený, tak to bylo jasné. Tam ho tatík vyměniíl a stroboskop maká jak má. Ten má zamluvený Darklord. Ten druhý má taky špatný kondík, ale není střelený. Tatík ho měřil nějakým drahým měřákem, co měl kdysy z práce a taky je vadný. Může být špatná ale i třeba výbojka nebo něco jiného.
|
10.7.10, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|