|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Lucasy z Felicie do Favorit
Autor |
Zpráva |
speedart
|
Lucasy z Felicie do Favorit
Chtěl bych se zeptat co je všechno zapotřebí při vyměně lucasů z felicie do favorita.Mám lucasy,držák a kabeláž.Jo a nemáte někdo schéma jak to zapojit? Díky
|
12.7.10, 12:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
12.7.10, 12:18 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
přesně tak, vše co je na zmiňovaném návodu a jen bych doplnil to pokud nemáš origu volant z feldy tak se to dá vyřešit i vypínačem někde poblíž ruky a nevím jestli tam jsou zmíněny i plasty kolem volantu z feldy ...
|
12.7.10, 15:26 |
|
|
speedart
|
Na ty feliciové plasty sem zapoměl,třeba tam půjdou napasovat něj favoriťácké
|
12.7.10, 18:02 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
no půjdou ale nebude to nejednoduší skrz ty páčky - ty manžety tam nebudou pasovat jak by měli a vypadat to nejlíp nebude ...
|
12.7.10, 18:12 |
|
|
speedart
|
No a dají se sehnat plasty kolem volantu z feldy v černé barvě?Mám totiž ve fáčku tmavou palubku
|
12.7.10, 21:00 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
nedají feldy byli bud světle šedé nebo tmavěji šedé to by si musel stříknout jedně černou barvou
|
13.7.10, 04:41 |
|
|
speedart
|
Podařilo se bez problému a dokonce začal zase fungovat zadní ostřikovač,který mi nikdy nešel a stěrač,o kterém sem si myslel že shořel motorek
|
20.7.10, 22:30 |
|
|
Bohdanb
|
Zdravim hosi.Planuju taktez vymenu LUCASu u sveho Formana r.v 94.Jsem ale trozku na vazkach z toho, zda tam elektrika nefunguje trosku jinak.Nerad bych az se dam do vymeny zjistil, ze je vse jinak.Predem diky za info...
_________________ FormanCombi r.v.94 alias StaronováPlechovka
|
4.8.10, 19:08 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak to máš pravdu že je to tam trošku jinak funguje ale základ je stejný a funkce také jen se ty dráty musí napojit na ty které ovládají daný el. okruh např dálkové světla a pod.
ale pokud to zapojíš podle schémata tím stylem že vždy odcvakneš drát od starých lucasu a hned ho napojíš na lucasy z feldy tak nemůže dojít nikdy k problému
|
4.8.10, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|