Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Mokro v autě kudy? 
Autor Zpráva

Příspěvek Mokro v autě kudy?
Tak dneska sem chytil opravdu slejvák jako prase...stěrače naplno a nechytali se absolutně, ale vše v pohodě dokud mi nepřestalo hrát rádio a pískat v reprácích a ze zadních oválů i trochu smrad prostě každej reprák si dělal co chce okamžitě sem vypnul rádio ale ale repráky furt něco vydávali divnej zvuk no zajel sem rychle pod most juknul sem do motoru a měl sem vodu na baterce mezi pólama ale asi nezkratovalo, protože to bych už asi neodjel vše sem utřel do sucha zapojil zapnul rádio a zase skřehot zase sem odpojil baterku a bádal a zjistil sem, že rádio zezadu mokré a všechny kabely okolo taky, ale od prostředka jakoby teklo někde nad rádiem...molitan nacucanej ale zase jen uprostřed a ke krajům už skoro ne.... juknul sem do pojistkovky a všechny konektory relátka pojistky suchý jen tam kde sou náhradní pojistky a ten bazmek na vytahovaní tam bylo trochu vody. Zkrátka někde od prostředka nad rádiem se mi tam dostala voda. Ale kudy? Jak se dostala na baterku to vím tam mám mezeru mezi tím plastem a kapotou a úplně to netěsní a při fakt velkým slejváku tam trochu nateče. Vím, že se stává, že protíká voda skrz těsněním předního skla, ale že by tak najendou a zrovna uprostřed? Nikdy při slejvácích nic. Spíš mě napadlo jestli když jsem měl puštenej ventilátor naplno jestli sebou nemohl brát vodu někam do topení a nějak ju tam nasát...ikdyž sem to měl puštěný naplno zdál se mi nějakej divnej zvuk toho ventilátoru nic extra ale nebylo to jako normálně. Co myslíte je to možné nebo napadá vás něco jiného? Co bych měl dělat teď? Dojel sem domů s odpojeným rádiem a vysušenou baterkou a vše ostatní funguje jak má. poraďte mi prosím není to moc dobrej pocit. Jinak jde o feldu combi 1.6 rok 97

17.7.10, 21:32
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Co bys měl dělat teď??? Měl by ses podívat odkud se tam ta voda bere...Oknem popřípadě topením...

17.7.10, 23:13

Příspěvek 
Mě by zajímalo jen jestli je možné, aby to tam nasálo nějak to topení když jede na plný pecky....vůbec jestli je to nějak konstrukčně možný jinak asi nechám pro jistotu přetěsnit sklo, protože lít vodu na auto a koukat kde teče did tam je přístup nahovno to toho moc nevykoukám

18.7.10, 09:52
Profil ICQ
Ignorant pravidel

Příspěvek 
pri tom slejvaku co pises je mozne ze ti to tam nateklo topenim ale to by si mel mokro spis u noh nez na autoradiu
ale mozne je vsechno

18.7.10, 10:01

Příspěvek 
Ještě by mě zajímalo chtěl bych to udělat tak, že si nechám připojistit čelní sklo a pak si ho nechám zadarmo vyměnit i s tím těsněním a zajímalo by mě, jestli někdo řeší, že je to sklo opravdu někde nakřáplé a že si někdo neměmní jen tak ze srandy....Jde mi o to jestli bych potom skle musel něco hodit, aby to jakoby uznali

18.7.10, 10:07
Profil ICQ

Příspěvek 
měl by to asi někdo vidět a to sklo musí bejt na výměnu...a taky kdo ti to udělal nebo něco takovýho...

a vyplatí se dávat 500 měsíčně na sklo, který stojí (nejlepší-tonovaný se zelenym pruhem) 1700 a 250 guma?...trošku blbost ne? :lol:

18.7.10, 10:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Mě to nabízeli minulej rok připojištění skla za nějakých 160 čtvrtletně, takže za ty prachy bych měl 4 roky pojištěný a vyměněný sklo

18.7.10, 10:28
Profil ICQ

Příspěvek 
ok

18.7.10, 10:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Jaj tak ted sem byl prozkoumat auto a škody... koberce na zemi a po stranách všude suchý....nacucanej jen molitan nad rádiem a okolo jak se to rozlízalo..po stranách už molitan suchej, takže to musel prostě nějak nafoukat ventilátor dovnitř nebo prostě nějak tím topením ikdyž mi to není jasný pořádně jak... Ale asi top schytalo rádio... mám ho doma teď a zezadu je nějaký očouzený a trochu smrdí evidentně se do té zadní části rádia taky dostala voda, tak snad nějak přežilo.... A zrovna dneska skončila záruka:( Ach jo...

18.7.10, 10:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Teď se v tom otec hrabe a prej pravděpodobně nějaký koncový stupně nebo co, že to snad půjde spravit a až to pořádně rozdělá, tak uvidí. Akorát by se šiklo schéma, ale to se asi nedá sehnat

18.7.10, 12:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Takže po celým dnu bádání prozkoumanej motorovej prostor všude sucho za baterkou topením atd. Všechno i z druhé strany za pedálama pod kastlíkem a za ním také vše suché... snažil sem se i kolem skla mrknout dostat prstama a vše suché akorát prostě nacucanej molitan za středovým tunelem a za rádiem a přímo nadtím je výdech topení někde když se to pustí na nohy, tak předpokládám, že to někde tama teklo...sice sem ten ventilátor neměl puštenej na nohy vůbec, ale klidně to tam mohlo zatéct nějak asi. Takže výsledek je takový, že budu týden jezdit s topením na nohy at se to pořádné vysuší a jak začne pršet budu zkoumat jestli to nemůže být ten ventilátor zapnutej naplno atd... čelní sklo jsem zatím vyloučil.... jinak rádio stačilo jen rozdělat vysušit (nateklo jen na zadek) a očistit nožičky koncovýho zesilovače tam byl jakejsi bordel hnus mezi nožičkama a zkratovalo to asi furt. Ted jede jak má. A závěr je teda, že za to musí moct to topení nějak tím vývodem nad rádiem, ale jak přesně? To netuším. Kdyby někoho něco napadlo napište prosím

18.7.10, 17:54
Profil ICQ

Příspěvek 
najklasickejšie miesto kde to tečie na Favach/Feldách je cez tesnenie čelného skla dole - steká to za palubku a tá výplňová hmota čo ide až pod koberec je ako špongia...

18.7.10, 18:01

Příspěvek 
No ale vtip je právě v tom, že já mám všechny koberce naprosto suchý...všude kde sáhnu za pedály pod kastlík za kastlík a všude kde dosáhnu, tak sucho jen nad rádiem ten molitan je nacucanej a tam je právě výdech topení někde. Mě by spíš zajímalo jestli je to nějak konstrukčně možný skrez to topení nebo jestli když valil naplno mohl to nasát atd... To nebyl obyčejný déštík to byl fakt masakr!!!

18.7.10, 18:38
Profil ICQ

Příspěvek 
cez kúrenie je to málopravdepodobné, tam aj keď natečie väčšie množstvo vody tak spodkom vtečie, zhoď dole ten vrchý dekel a uvidíš ako je to riečené, dole je taká klapka/gumička ktorá prepustí vodu von/dole... teoreticky to možné je, ale pochybujem

18.7.10, 18:43
Ignorant pravidel

Příspěvek 
pokud tu gumu nejakej smoula nedal obracene - misto aby se pod tihou vody otevrela tak se zavre

18.7.10, 18:45
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další