Autor |
Zpráva |
Luke
|
Stříle z výfuku
Stříle mi z výfuku, tehdy, když jedu z kopce a ve vyšších otáčkách najednou pustím plyn... Tak to asi tak +/- 5krát vystřelí než se sníží otáčky na cca 2000 ot/min. Výfuk není díravý, prosím o radu
_________________ Renault 21, 2.2 GTX, phase 2, LPG, 8l/100km (LPG)
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
30.3.07, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jindra
|
Re: Stříle z výfuku
Luke píše: Stříle mi z výfuku, tehdy, když jedu z kopce a ve vyšších otáčkách najednou pustím plyn... Tak to asi tak +/- 5krát vystřelí než se sníží otáčky na cca 2000 ot/min. Výfuk není díravý, prosím o radu
špatně ti funguje podtlakový regulátor (měl sem to samý)
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
30.3.07, 17:11 |
|
|
michalkatka
|
je rozdiel či to stiela do výfuku, alebo sania, ak do sanie, je to niečo s predzápalom, reguláciou predstihu...
ak to striela do výfuku je to spôsobené zapálením nespálenej zmesi vo výfuku, chybu by som hľadal v iskre, sviečkach, VN obvode zapaľovania, rozdeľovač....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.3.07, 21:03 |
|
|
Kristensen
|
A nebo taky hledat jestli je správně nastavená směs
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.3.07, 21:04 |
|
|
Luke
|
michalkatka píše: je rozdiel či to stiela do výfuku, alebo sania, ak do sanie, je to niečo s predzápalom, reguláciou predstihu...
ak to striela do výfuku je to spôsobené zapálením nespálenej zmesi vo výfuku, chybu by som hľadal v iskre, sviečkach, VN obvode zapaľovania, rozdeľovač....
No jednou mi traktor (dom.výroby motor octavia) střílal ze sání, a měl jsem otočené víko rozdělovače o 180°
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
30.3.07, 21:10 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Taky to někdy střílí, když je ucpaná volnoběžná tryska karburátoru.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
30.3.07, 21:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mozna ten predstih, me se jednou nejak zasprajcovala podtlakova regulace a delalo to bordel, kdyz k tomu este prictes spatnej zakladni predstih, je vymalovano
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.3.07, 21:13 |
|
|
Luke
|
Matthes píše: Mozna ten predstih, me se jednou nejak zasprajcovala podtlakova regulace a delalo to bordel, kdyz k tomu este prictes spatnej zakladni predstih, je vymalovano
No ale neřekl bych že to je předstihem, protože to začalo dělat hned najednou zrazu .... ale dělá to jen občas (když se jezdilo) ... Momentálně se provádí na škodárně také skoro GO ... Hlavně výměna prahů a předních blatníků
----
|
30.3.07, 21:21 |
|
|
jindra
|
sundej víko rozdělovače , odpoj hadičku podtlaku od karbecu vytvoř podtlak pusou a hned uvidíš jestli to funguje.
já měl prasklou membránu , koupil sem nový podtlak znovu sešteloval a OK
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
30.3.07, 21:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou hubou mi to proste nejde
|
30.3.07, 21:34 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Takže když se muze to tahlo od membrany pohnout i pouhym podtlakem v ustech, tak jím mělo jít pohnout i rokou poměrně lehce ju ??? Mě se totiž asi nehejbe
Mozna to teda asi nemaka páč mě jde motor asi do 4500 v pohodě a pak najednou prestane tahnout coz je normalni - viz charakteristika motoru - no a pkuz otoáčky moc nelezou spise dost pomalu k tem 5000 a pak už auto predhani motor !!!
Ale co chci rici - dnes se jel s kámošovim Rapidem a tomu de motor paradne na 5500 a v pohodě se tam udrží ?!?
Chci se tedy zeptat jesi na todle ma vliv taky predstih - upozornuji ze jsme ho stelovali po GO pouze od oka a to včetně bohatosti !!!
Zatim dikas Martin 2007.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
30.3.07, 21:37 |
|
|
jindra
|
Matthes píše: Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou hubou mi to proste nejde
musí to jít celkem lehce, v karbecu taky nemáš nějak extra velký podtlak
Škoda 742 Forever Team
|
30.3.07, 21:40 |
|
|
Martin91
|
....
a co tam lijes za benal v pripade jakej mas motor??
|
30.3.07, 21:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
jindra píše: Matthes píše: Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou hubou mi to proste nejde musí to jít celkem lehce, v karbecu taky nemáš nějak extra velký podtlak
Hm, tak to je spatny ale nijak si nevsimam nedostatku vykonu, obzvlast po rozchozeni II. komory karbu a nove vacice. Mozna se mi to tehda jednou zaseklo, jak sem psal vyse a kdyz sem to vratil, tak se to zase zastavilo v dolni poloze, nevim teda jesi ma cenu kupovat novou regulaci. Problemy jako Martin nemam, motor toci do vysokych otacek (dle zvuku a tacho, zitra namontuju otackomer konecne).
|
30.3.07, 21:43 |
|
|
Luke
|
jindra píše: sundej víko rozdělovače , odpoj hadičku podtlaku od karbecu vytvoř podtlak pusou a hned uvidíš jestli to funguje. já měl prasklou membránu , koupil sem nový podtlak znovu sešteloval a OK
To jsem zkoušel už, v pohodě, .. akorát po první to bylo trocha zadrhlé musel jsem pořádně nasát pusou a potom už jak pomásle (i rukou - to je jasná věc ) .. Ale zdá se mi volná hadička, musím ji pořádně připevnit a mohlo by to být O.K
----
|
30.3.07, 21:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|