Autor |
Zpráva |
Luke
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Stříle z výfuku
Stříle mi z výfuku, tehdy, když jedu z kopce a ve vyšších otáčkách najednou pustím plyn... Tak to asi tak +/- 5krát vystřelí než se sníží otáčky na cca 2000 ot/min. Výfuk není díravý, prosím o radu ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
_________________ Renault 21, 2.2 GTX, phase 2, LPG, 8l/100km (LPG)
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
30.3.07, 16:40 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
jindra
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Stříle z výfuku
Luke píše: Stříle mi z výfuku, tehdy, když jedu z kopce a ve vyšších otáčkách najednou pustím plyn... Tak to asi tak +/- 5krát vystřelí než se sníží otáčky na cca 2000 ot/min. Výfuk není díravý, prosím o radu ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
špatně ti funguje podtlakový regulátor (měl sem to samý)
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
30.3.07, 17:11 |
|
michalkatka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Stříle z výfuku
je rozdiel či to stiela do výfuku, alebo sania, ak do sanie, je to niečo s predzápalom, reguláciou predstihu...
ak to striela do výfuku je to spôsobené zapálením nespálenej zmesi vo výfuku, chybu by som hľadal v iskre, sviečkach, VN obvode zapaľovania, rozdeľovač....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.3.07, 21:03 |
|
Kristensen
|
A nebo taky hledat jestli je správně nastavená směs
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.3.07, 21:04 |
|
Luke
|
michalkatka píše: je rozdiel či to stiela do výfuku, alebo sania, ak do sanie, je to niečo s predzápalom, reguláciou predstihu...
ak to striela do výfuku je to spôsobené zapálením nespálenej zmesi vo výfuku, chybu by som hľadal v iskre, sviečkach, VN obvode zapaľovania, rozdeľovač....
No jednou mi traktor (dom.výroby motor octavia) střílal ze sání, a měl jsem otočené víko rozdělovače o 180° ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_evil.gif)
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
30.3.07, 21:10 |
|
hans
von GLEXR
|
Taky to někdy střílí, když je ucpaná volnoběžná tryska karburátoru.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
30.3.07, 21:12 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mozna ten predstih, me se jednou nejak zasprajcovala podtlakova regulace a delalo to bordel, kdyz k tomu este prictes spatnej zakladni predstih, je vymalovano ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.3.07, 21:13 |
|
Luke
|
Matthes píše: Mozna ten predstih, me se jednou nejak zasprajcovala podtlakova regulace a delalo to bordel, kdyz k tomu este prictes spatnej zakladni predstih, je vymalovano ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No ale neřekl bych že to je předstihem, protože to začalo dělat hned najednou zrazu ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) .... ale dělá to jen občas ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) (když se jezdilo) ... Momentálně se provádí na škodárně také skoro GO ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Hlavně výměna prahů a předních blatníků ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
----
|
30.3.07, 21:21 |
|
jindra
|
sundej víko rozdělovače , odpoj hadičku podtlaku od karbecu vytvoř podtlak pusou a hned uvidíš jestli to funguje.
já měl prasklou membránu , koupil sem nový podtlak znovu sešteloval a OK
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
30.3.07, 21:30 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) hubou mi to proste nejde ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
30.3.07, 21:34 |
|
Martin 007
Dezertér
|
Takže když se muze to tahlo od membrany pohnout i pouhym podtlakem v ustech, tak jím mělo jít pohnout i rokou poměrně lehce ju ??? Mě se totiž asi nehejbe
Mozna to teda asi nemaka páč mě jde motor asi do 4500 v pohodě a pak najednou prestane tahnout coz je normalni - viz charakteristika motoru - no a pkuz otoáčky moc nelezou spise dost pomalu k tem 5000 a pak už auto predhani motor !!!
Ale co chci rici - dnes se jel s kámošovim Rapidem a tomu de motor paradne na 5500 a v pohodě se tam udrží ?!?
Chci se tedy zeptat jesi na todle ma vliv taky predstih - upozornuji ze jsme ho stelovali po GO pouze od oka a to včetně bohatosti !!!
Zatim dikas Martin 2007.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
30.3.07, 21:37 |
|
jindra
|
Matthes píše: Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) hubou mi to proste nejde ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
musí to jít celkem lehce, v karbecu taky nemáš nějak extra velký podtlak
Škoda 742 Forever Team
|
30.3.07, 21:40 |
|
Martin91
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) ....
a co tam lijes za benal v pripade jakej mas motor??
|
30.3.07, 21:42 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
jindra píše: Matthes píše: Tak ja ted nevim jesi sem slabej, nebo mam tu podtlakovou regulaci zaseklou ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) hubou mi to proste nejde ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) musí to jít celkem lehce, v karbecu taky nemáš nějak extra velký podtlak
Hm, tak to je spatny ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ale nijak si nevsimam nedostatku vykonu, obzvlast po rozchozeni II. komory karbu a nove vacice. Mozna se mi to tehda jednou zaseklo, jak sem psal vyse a kdyz sem to vratil, tak se to zase zastavilo v dolni poloze, nevim teda jesi ma cenu kupovat novou regulaci. Problemy jako Martin nemam, motor toci do vysokych otacek (dle zvuku a tacho, zitra namontuju otackomer konecne).
|
30.3.07, 21:43 |
|
Luke
|
jindra píše: sundej víko rozdělovače , odpoj hadičku podtlaku od karbecu vytvoř podtlak pusou a hned uvidíš jestli to funguje. já měl prasklou membránu , koupil sem nový podtlak znovu sešteloval a OK
To jsem zkoušel už, v pohodě, .. akorát po první to bylo trocha zadrhlé musel jsem pořádně nasát pusou ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) a potom už jak pomásle (i rukou - to je jasná věc ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) .. Ale zdá se mi volná hadička, musím ji pořádně připevnit a mohlo by to být O.K ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
----
|
30.3.07, 21:43 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|