Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 11:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Elektricke schema 93 - 94 Hledam 
Autor Zpráva

Příspěvek Elektricke schema 93 - 94 Hledam
Zdarec..

Shanim schema elektroinstalace na Favo 93 - 94 BMM jednobod s ridici jednotkou a aktivnim uhlim... Je tam motor z feliny 1.3

Nikde ho nemuzu najit a ani pan Google mi nepomohl.. Nasel jsem na karburatory, Ecotronicy atd... Ale ne to co potrebuju... Vsude ve schematech jsou vedeny indukcni civky a ridici jednoka zapalovani... Ale ty ja tam nevedu..

Jiz jsem se tu jednou ptal v Topicu Help s Otackomerem http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=22683. Ten je vyresen, ale schema porad nic.. :-(

18.6.10, 19:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Schéma elektroinstalace včetně systému řízení motoru a přípravy směsi Bosch Mono-Motronic pro Fav neexistuje. Není ani důvod... stačí použít klasické schéma pro karburátorový model a k němu popis a schéma systému BMM. Jelikož je to ucelený systém a na elektroinstalaci Fav závislý jen tím nejnutnějším způsobem.

18.6.10, 20:26

Příspěvek 
Rad bych se zeptal zda nekdo nevi o nejakem schematu elektriky pro Formana r.v 94.Planuju prehozini palubky za felicii.Na netu jsem si nasel par uzitecnych popisku a rad ale vse se tykalo favoritu.Schema Felicie uz mam tak jsem si rekl ze to bude pohoda pac bude urcite Forman stejny ale po rozdelani palubovky bylo vse jinak.Kabelaz ma uplne odlizne barvi a i system mi prijde jinak zapojeny coz uz na prvni pohled bylo videt u spoju blizko prepinacu kdyz misto Favoritackych ctvercovych byli ve Formanu uzke obdelniky od 1 - 6, u smerovek 1-8, atd....Muze mi nekdo poradit?

4.8.10, 19:21

Příspěvek 
Forman 94 má stejné zapojení jako krátký Favorit 94. Jinak ty obdélníkové konektory jsou dávané na favority a formany r.v.94, já je mám u favorita 94 taky. Jsou už stejné jako na feldě. Jen piny asi budou jinak zapojené. Ale když je někdo šikovný, jde to i bez schématu. Já to kdysy dělal kamarádovi na starém fáčku r.v. 90 a dával jsem mu tam palubku z nového typu 94. Udělal jsem si malý kousek drátu s hrotem. Jeden konec jsem zapojil na trvalé plus a hrotem jsem postupně prosvěcoval dráty z palubky a zacvakával piny do plastového konektoru. Je to zdlouhavé, ale i tak to jde. Navíc, když se člověk podívá na zadní stranu od přístrojovky, je tam vidět plošný spoj. Tam to jde vyhledat taky.

4.8.10, 20:24

Příspěvek 
Supr.Koukal sem se po netu a nasel sem souhrn vsech schemat http://favorit.unas.cz/index/index.php?okno=elektro .Treba se to nekomu bude hodit.Jak sem se do toho tak dival tak mi to na formana krasne sedi tak uz se toho prepojovani tak nebojim.Dovolena se blizi tak se do toho s odhodlani dam.

10.8.10, 09:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]