Autor |
Zpráva |
no_-_name
|
pod érbegy spolujezdce je OBD zásuvka pro diagnostiku
_________________ Mrs. Green
|
16.6.09, 10:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
21lucas píše: tak napriklad ve felicii pro autoskolu nemas ani antenu ani ten pitomej zapalovac a proc? protoze ji proste nepotrebuji Zajímavá verze výbavy, ale ta zásuvka by tam měla být, zapalovač nemusí.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.6.09, 17:16 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Nepér píše: 21lucas píše: tak napriklad ve felicii pro autoskolu nemas ani antenu ani ten pitomej zapalovac a proc? protoze ji proste nepotrebuji Zajímavá verze výbavy, ale ta zásuvka by tam měla být, zapalovač nemusí.
no byla to skolni felicie na autoskolu tak mozna aby nepodporovaly kuraky nebo mozna to potrebovali nekam jinam a antenu to melo zaslepenou gumovou zaslepkou
|
16.6.09, 17:25 |
|
|
Bohdanb
|
Zdravim.Hosi mam banalni otazku.O zapojeni zasuvky mi nejde to funguje jen nejak nevim jak to upevnit do toho plastoveho kolecka vedle popelniku.Nejake schema abych videl jak to vypada jsem nenasel tak se vas ptam.Nejak sem z toho jalovej.zkousel sem to tam nejak namordovat ale porad mi to vypadava.Muze mit na to vliv ze ten platovy drzacek mam poflokovany?
_________________ FormanCombi r.v.94 alias StaronováPlechovka
|
12.8.10, 18:10 |
|
|
Capricorn
|
Bohdanb: A předtím jsi tam zásuvku měl? Třeba já tam měl jen zásuvku na montážní lampu která má menší průměr takže při následné instalaci klasické zásuvky jsem musel otvor v plastovém držáku zvětšit. Jinak co si pamatuju tak (originální) zásuvka je v tom plastu upevněná jen prostřednictvím výstupků na zelené obroučce které se zaklesnou zezadu za otvor v tom plastu... nic jiného jí tam myslím nedrží.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
12.8.10, 18:31 |
|
|
Bohdanb
|
Zasuvka v puvodni felicii byla.Demontoval jsem ale jeji interier v unoru a nez sem se dostal k poflokovani dilu a nasledne montazi do Formana ubehl nejaky ten patek a tak jsem si nedokazal vybavit jak ten zapalovac byl upevneny.Bylo to ale presne tak jak rikas.Ted mi to nejde namontovat jelikoz mam poflokovany dil kde ne neda obroucka docvaknout(plnic, lepidlo, flock = to uz udela nejaky mm rozdil a tak nedocvakne obroucka).Budu muset trosku upilovat at mi obroucka docvakne a drzi to.Problem tedy vyresen.Dix ...
_________________ FormanCombi r.v.94 alias StaronováPlechovka
|
13.8.10, 11:02 |
|
|
varok
|
Podle mě mají všechny feldy zásuvku. Zapalovač se dává do té zásuvky, ne? Některé verze ale měly zásuvku zakrytou tou záslepkou, jak jiní psali. Lepší výbavy měly i zapalovač. Všechny typy felícii by už měly mít tu novou koncovku, už i poslední fáčka ji měli. Myslím Favorit do r.v. 93 měl tu starou a pak už se dávaly jen ty nové.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.8.10, 11:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne všechny feldy (zejména z 94 roku) jí měly
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.8.10, 14:37 |
|
|
varok
|
Aha, tak to pak nevím. Úplně všechny felicie které jsem kdy viděl nebo řídil zásuvky měli. Od r.v. 95 až po asi r.v. 2001
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.8.10, 20:11 |
|
|
Jiri
|
Ten čénč z televize je pravdepodobne scart a jinak je to zasuvka pro diagnostiku, doporucuji ji nechat tak jak je
jinak mylsim ze chybejici zasuvka u jakeho koliv auta se da resit stalym plusem od baterie pres pojisktu a navrtanim..pripadne vyuzitim vhodneho miste na prostrojovce panelu ci kde ji majitel auta chce
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
13.8.10, 20:40 |
|
|
Capricorn
|
Nečtete pořádně kluci... diskuze je rok stará a nový dotaz sem vložil Bohdanb. Jinak jak se zdá autor téhle diskuze už na to přišel kde je zádrhel http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
13.8.10, 20:59 |
|
|
Tomáš2
|
Sory že to cpu k někomu do dotazu.Ale chci si na jedničkový fabii dát druhou zásuvku do kastliku před spolujezdcem aby nebyla vidět.Nebude to vadit třeba erbegům co je nad kastlikem?Dík
|
20.8.10, 09:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne airbag je nad kastlíkem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.8.10, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|