|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
poistkova skrinka favorit 92
Autor |
Zpráva |
di3go
|
poistkova skrinka favorit 92
mam problem, dnes v noci mi kusok zacali horiet poistky , pri vymene hned vyhoreli ... domov som siel teda bez poistky co ma na starosti osvetlenie panela a smerovky ... a kedze smerovky mi robili potvoru uz dlho mam pocit ze ...
- rele na smerovkach je asi v cudu, lebo uz ani netikalo ked som odbocoval ... pri zapnuti vystraznych mi vypalovalo poistku ... co ma pod sebou 30 ... teda vystrazne , vnutorne osvetlenie a najhorsie ze aj imobiliser....
a ked sa dala normal smeorvka tak odpalilo 6 poistku ... teda osvetlenie panela , otackomer , kontrolne svietidla na dobijanie , rucnu a olej ...a motor skapinal...cize domov som siel stylom ze svietilo dobijanie a pred kazdou krizovatkou som sa modlil aby neslo auto a nemusel som stat na krizovatke , lebo ako nahle motor nebol pod jemnym naporom plyn pedalu tak zdochol
a este jeden maly detail ... ked som zopol klucom do polohy 1 , tak vypalilo tiez poistku cislo 6...celkom nechapavo...svetla vypnute, kurenie tiez ..jedine co radio islo ...nic ine...
viete mi poradit co s ty m...okrem recyklingu ?
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
18.8.10, 23:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já jsem řešil před pár dny něco podobného. Mě ale pojistku od směrovek pálila jen pravá strana směrovek. Když jsem zapl levou stranu, tak normálně blikala, ale pravá když měla poprvé bliknout, tak blikla pojistka . Pak mi nešlo ani podsvětlení budíků ani budíky. Nakonec jsem měl prodřené dráty u pravého blinkru, co je v blatníku. Ta gumová průchodka v podběhu už byla vydrolená a dráty se šoupaly o plech.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.8.10, 05:48 |
|
|
di3go
|
kontaky vyzeraju byt v pohode, ono vyhodi poistku hned ako sa zapne klucik do polohy 1 .. co ma uz privadza do zufalstva...
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
19.8.10, 10:43 |
|
|
di3go
|
tak problem vyrieseny..aspon poistka drzi....
problem bol v tom valceku co tika pri smerovkach...jeden kablik vytiahnuty a oprety o popolnik a na jednom buzirka vytiahnuta ... idem si zapalit cigu a zapisat si pocet nadavok
|
19.8.10, 11:07 |
|
|
varok
|
Tak pokud byl jeden kablík bez izolace opřený o popelník, tak asi jasný zkrat. Popelník je myslím ukostřen.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.8.10, 18:11 |
|
|
di3go
|
hej ten je ukostreny ..overil som si to ked som prehadzoval pristrojovku a myslel som si ze pod zapalovacom je privod na + .... a bola to kostra..tolko skratov za 10 minut som este nemal ...ale tka problem je docastne vyrieseny
|
19.8.10, 21:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|