Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 14:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 úprava rozteče 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Dělička se používá u frézky popř. u soustruhu. Je to univerzálka jako na soustruhu nebo jiné upínání s převodovkou a stupnicí. Na té se odečítá třeba na desetinu, někdy i více, přesná vzdálenost děr na náboji, kruhových součástkách apod.

19.8.10, 19:31
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
darklord píše:
No, ked to tu tak citam, beha mi mraz po chrbte. Ked uz chces vrtat naboje tak odporucam len na jednu dalsiu roztec (aby ta nenapadlo rovno tam napraskat este napr 4x100). To co pisal MATTESS vystihuje vlastne celu problematiku - ALE hlavne to daj urobit niekomu kto neni uplne lavy a ma s tym nejake skusenotsi, pretoze ide o zivot... Tj diery navrtat na delicke a nie vrtackou podla kruzitka, a osobne by som radsej naboj upravil pre pouzitie sfeftov ako by som mal vrtat este do kotuca koli dlzke srobov... tot moj nazor

Ahoj, samozrejme, ze tam nebudu cpat jeste dalsi roztec:o)..a uprimne-me se taky vice libila varianta se stefty, jenze nemam paru jak na to, aby se pak neprotacely, pripadne kde sehnat dostatecne dlouhy atd atd:o/..
na druhou stranu, pokud se ten naboj navrta poradne a navrta se i kotouc, aby nedoslo k prasknuti pri vetsi dylce sroubu, melo by to bejt v pohode, ne?spousta kluku to tak ma a tvrdej, ze neni problem..tak co myslis?

20.8.10, 08:29
Profil ICQ

Příspěvek 
No a ted mi jeste drazi pratele prosim povezte, kde se mam po nejakym tejpkovi s delickou shanet? :D ..jakejkoli zamecnik..?
A pro upresneni - 4x108 je rozmer v milimetrech, tudis vzdalenost mezi stefty(dirami) do krize, je to tak?
A jakej rozmer a stoupani zavitu si mam nechat vrtnout..?

Diky!

20.8.10, 08:35
Profil ICQ

Příspěvek 
Raději používej termín průměr roztečné kružnice.
Závity šroubů jsou různé (M12x1,25, M12x1,5, M14x1,5....)

20.8.10, 10:04

Příspěvek 
ahaaaa, takze 108mm je průměr kruznice, na ktery jsou nasazeny 4diry?a jak daleko od sebe?
a kde teda sezenu nekoho, kdo to zvladne?
a aby toho nebylo malo, tak jakej zavit ma normalne skodovka?M12x1,25, ne? :wink:

20.8.10, 10:16
Profil ICQ

Příspěvek 
M12x1,5
Co jak daleko od sebe? :roll: Po 90° Nebo jsi myslel co je níže na obr.?
Obrázek

20.8.10, 10:56

Příspěvek 
supeeer, obrazkyy :D ..jasny, myslel sem to, co se teda nemeri :wink: ..a zavit teda asi necham ,,origo´´

noo a kde teda sezenu nekoho, kdo to zvladne?nejaky zamecnictvi, bo kde?

20.8.10, 11:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Ano, buď nějaké zámečnictví, nebo nějaká kovovýroba. nachystej si ale pořádný ranec. Nebo jsou firmy, které vyrábí podložky pod kola, tak se zkusit zeptat tam. Prý je šikovný a levný nějaký chlápek na serveru podložky.cz, nebo tak nějak. Jednou si tam nechával vyrobit podložky jeden típek z firmy, kde jsem dělal. Stály ho myslím 500,- kč dvě podložky, což si myslím je super cena.
Jinak štefty jdou dát aby se neprotočily, že změříš průměr toho šteftu a díru do náboje nebo bubnu uděláš o pár desetinek menší. Pak nejlépe lisem zalisovat a je to.

21.8.10, 11:37

Příspěvek 
Jj, tak to snad sezenu, nechaval jsem si tenkrat stacet podlozky..no a co myslis poradnej ranec?za 8der a zavitu jsem pocital tak max 1000,-..podlozky prave mam a potrebuju se jich zbavit, pze davam sirokou napravu za uzkou a kola by mi trcely z blatniku :cry: ..no ty stefty se mi zdaji porad lepsi, ale obavam se, ze by to bylo jeste narocnejsi a uz takhle nemam moc casu na shaneni:o(..navic ani nevim, kde bych je koupil a kdo by mi to zalisoval..to by meli mit taky v tom zamecnictvi, ne?diky za rady :wink:

21.8.10, 14:32
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
dlouhý štefty na speedpru a udělal by to Saky :wink: dělá supr kvalitně ale je dlouhá čekací doba

21.8.10, 20:44
Profil ICQ

Příspěvek 
kurwa, ze speedpro jsem si pred tydnem objednaval rozperu predni napravy:o/..tak to mohlo jit za jedno postovny..myslis, ze to jinde nesezenu?autokelly, mototechna..?no a asi jsem se nakonec prece jen rozhodl pro ty stefty, nechce se mi to navrtavat a nechat na kolovych sroubech, takze bych zkusil to zamecnictvi, myslite, ze tam budou mit taky lis na zalisovani tech steftů?to by asi meli, ne?

23.8.10, 08:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Pokud chceš aby štefty přežily tak si to vybouchni přes kolovou matici a stačí dvě střední rány a je venku....ale musíš mít sundanej kotouč (ale nejsem si jistej)....
:wink:

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

23.8.10, 12:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Záleží jaké zámečnictví najdeš. V nějaké lepším mají více strojů a nářadí, tak si s tím poradí. Někde mají třeba jen soustruh, frézku, svářečku na elektrody a to je vše. Možná by šlo i ty štefty nechat zchladit, buben, nebo teď už nevím na čem jsou ty štefty ohřát. Pak štefty dát volně do děr a nechat to ať si to vezme normální teplotu. Tak jsme to kdysy dělali na učňáku na šachtě s ložisky na vrátky do dolu.

23.8.10, 13:10

Příspěvek 
Martin91 píše:
Pokud chceš aby štefty přežily tak si to vybouchni přes kolovou matici a stačí dvě střední rány a je venku....ale musíš mít sundanej kotouč (ale nejsem si jistej)....
:wink:

prostitutka :oops: ..sem si to precet pozde..uz jsem je objednal za 500:o/..ja myslel, ze nepujdou zachranit ani nahodou:o(..tak to me stve..

23.8.10, 13:15
Profil ICQ

Příspěvek 
no ja si myslim, ze vybaveni na to mit budou, ale kdyby nahodou ne, tak myslis, ze na tu tvou metodu by stacil mrazak a trouba? :lol:

23.8.10, 13:17
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další