Kde sehnat sytič na LPG LOVTEC
Autor |
Zpráva |
katoo
|
Kde sehnat sytič na LPG LOVTEC
Mám podezření,že mám slabou tu elekromagnetickou cívku co funguje na směšovači jako sytič,cvaká ale už né tak silně aby pustila plyn ze směšovače.
Koukal jsem po netu,ale chtějí za něj 220+120 pošta :-/ ...nevíte,kde koupit levněji?
_________________ Favorit rv.93 karburátor.LPG od roku 2006.Najeto 160 tis. km
|
19.8.10, 07:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zajdi někam kde LPG montujou většinou drží i sklad dílů
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.8.10, 07:52 |
|
|
katoo
|
To budu muset zajet někam dál,tady u nás to nemají.
|
19.8.10, 08:06 |
|
|
varok
|
Vím v Havířově- Horní suché. Má inzerát i v Avízu, firma Eco Gas, pan Szotek. Prý je dovozce dílů do ČR, tak nevím. Podle mě je takový ne moc přívětivý, ale dílů má hodně. Mě tam kdysy montovali systém BRC do fáčka, a zatím jsem spokojený. Je to jak se jede od karviné na havířov, nebo naopak. Na velké křižovatce u bývalé šachty František do prava. Tedy ze směru od havířova. Potom už pořád rovně a asi po kilometru má cedule.
Ty elektromagnety jsou u Lovtecu asi tradiční závada. Mě to u starého fáčka s karbecem taky po pár měsících přestalo fungovat. Nejprve jsem vyměnil dráty za trošku větší půměr, protože ty vlasy co mi tam dali, to byla hrůza. Pár týdnů to fungovalo a zase přestalo. Tak jse vzal tu cívku, pořádně očistil i to ocelové jádro na směšovači a namazal olejem. Zase to na pár dní fungovalo, ale když se to začne srát, je to na hovínko, jedině nový. U BRC to mají podle mě vyřešené lépe.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.8.10, 11:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo fedor boš servis prostějov mají ešop
|
21.8.10, 12:26 |
|
|
michalkatka
|
ja ten "sytič" nepoužívam, tak sa nepokazí, ale neviem či aj funguje....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.8.10, 12:50 |
|
|
katoo
|
Já tu cívku promazával,fungovalo to jak píše max. týden,pak už ani to nepomohlo.Sice cvaká,ale slaboulinko.
|
21.8.10, 17:55 |
|
|
john simple
|
zkus se mrknout do Czudka, jestli tam nemá nějaké Fačko.
anebo si zajeď do Tyry k Cebovi, je šikovný, opraví ti to nebo vymění
|
22.8.10, 10:25 |
|
|
katoo
|
Do Czudka bzch se stavit mohl,mám to 5 minut pěšky.
Za panem Cebem se mi moc nechce,nechal jsem si u něj LPG montovat a po roce co jsem tam jel na revizi se mě ptal kdo mi to montoval,že je to dost odfláknuté ...když jsem mu řekl že on tak nevěřil.Až když jsem mu ukázal jeho razítko a podpisy v TP mi uvěřil.S tím sytičem jsem tam byl taky a řekl mi že to je na delší dobu,že by se s tím musel pobavit.
Tak asi tolik k panu Viliamu Cebovi SK.
|
22.8.10, 10:40 |
|
|
john simple
|
tak já jsem s ním celkem spokojený. zkus vrakac a uvidis
|
22.8.10, 20:36 |
|
|
varok
|
Na vrakáči to bude taky dojebané. Je to myslím levné, cena okolo 2-3 stovek, což není zase tak moc. BRC systémy mají ten elektromagnet z boku, směrem nahoru a je větší. Asi má větší silu, a nejede pořád na maximum.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.8.10, 16:23 |
|
|
gokralik
|
Řešil jsem podobný problém... Nalil jsem olej zezhora do toho "tlačítka" potom i zespod, kolem té osičky a pár týdnů fungovalo super. Pak se ale stávalo, že se po zmáčknutí tlačítka sytič přilepil na olej a plyn syčel pořád...takže auto nastartovat zase nešlo. Ty samá místa jsem propláchl jarem a vodou a od té doby (cca půl roku) vše funguje jak má.
Cívka by samozřejmě měla mít velkou sílu. Při zmáčknutí sytiče prstem osičku nezamáčkneš. Pokud ano, tak bych se možná opravdu poohlédl po novém dílu. Nebo zkus ještě zašroubovat cívku víc do směšovače.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.8.10, 18:35 |
|
|
varok
|
Já jsem právě měl u fáčka, že prstem zamáčknout šlo, ale elektromagnet už neměl sílu a zamáčkl to jen jemně. Normál to mělo být asi 10mm, ale cívka to zamáčkla tak asi 2mm. Když to nešlo natočit po více dnech stání, tak jsem otevřel kapotu, prstem zmáčknul a nastartoval. Vždyť je tam ale pružinka, která to vrátí zpátky, ne? Alespoň já to tak měl. Když jsem pustil prst, tak se to vrátilo do zavřené polohy.
|
23.8.10, 18:45 |
|
|
john simple
|
já mám BRC
a nějak začínám mít problém nastartovat studený motor na plyn a to i při 16st.
ten sytič už mi kdysi Cebo jednou spravoval, asi se na to kouknu, jestli facha
|
23.8.10, 20:21 |
|
|
gokralik
|
No jo, teď se to vrací, ale předtím se to asi přilepilo na ten olej. Dobře víme, že i voda umí být za jistých okolností dobré lepidlo...
Normálně tu cívku odmontuj, přilož na kostru, zmáčkni tlačítko sytiče a zkus osku zatlačit. Pokud to půjde lehce, tak je to asi na vyhození...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.8.10, 22:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|