Kde sehnat sytič na LPG LOVTEC
Autor |
Zpráva |
john simple
|
tak mě ten sytič cvaká, jak je motor studený, na LPG to stejně nechytí.
Snahu to má, ale nechytí, takže pokud stojim na kopci, tak za 2 a dolů
asi mi to otvírá málo, nebo je chyba někde jinde
|
25.8.10, 05:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Jak dlouho tam máš membrány? Se starými mi to taky studené nechytlo.... zvláštní bylo, že třeba po osmi hodinách stání auto chytlo na první cuknutí i bez sytiče, ale jakmile to stálo přes noc, byl konec. Dneska mi to studené po sytiči naskočí celkem rychle, ale zas po stání delším než půl hodiny už musím zase sytičovat.
Zkus to těleso víc zašroubovat. Třeba už jenom nedosahne na membránu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.8.10, 09:53 |
|
|
john simple
|
tipuji, že jsou původní. nebo aspon ja mam auto 8 let a nebyly měněny.
Nedávno jsem byl u Ceba ( po výměně motoru ) , když jsem mu říkal, že chci vyměnit nádrž za novější
a to včetně reduktoru, tak mi říkal, že pokud je dlouhodobě mimo provoz a bez vody, tak je na vyhození.
Pak sem se ho ptal, co by stála výměna membrán se stávajícm reduktoru,
tak říkal, že pokud to funguje, tak se do toho nehrabe
myslíš dotáhnou tu cívku sytiče ?
|
25.8.10, 12:06 |
|
|
gokralik
|
Jo. Nevím, jak je to u BRC, ale u mě je sytič podložený gumou. Takže je zajištěn proti samovolnému pohybu, ale jde povolovat a utahovat a tím upravovat vzdálenost od membrány. Když je moc daleko a nedosáhne na ni, tak pak nefunguje žejo...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.8.10, 20:12 |
|
|
john simple
|
tak chyba není v plynovém sytiči, ráno to nechtělo chytit ani na benzín. zpočátku snaha byla, pak se to zalije a konec
zajímavé je, že motoru dlouho trvá, než se zahřeje, pak už 80st drží v pohodě.
ale mezítím to slabě drží volnoběh a při přidání plynu na dvojku pěkně škube - skáče
|
26.8.10, 05:36 |
|
|
michalkatka
|
to vyzerá na niečo s elektrikou, alebo VN
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.8.10, 06:53 |
|
|
varok
|
Mě to takhle dělala kdysy 105ka taky a bylo něco se sytičem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
26.8.10, 14:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hm, zaklad jezrychtovat benzin..na benzin musi chytat bezprobemove, takze bych zacal tim, ze seridim ventily, zkontroluju kladivka, udelam odtrh 0,45, predstih 7st, odpor VN kabelu musi byt pod 10kOhm, karbec cistej, klapky snadno hejbatelny. pokudto stejne nepujde, vymenit karbec a pokud to bude stejne blby, musis zmerit tlaky ve valcich..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.8.10, 22:48 |
|
|
john simple
|
dělá to i na benzín, prostě zastudena to nenastartuji, když tak náhodou, jak je teplo.
předtím to jezdilo normálně, s ničím jsem nic nedělal.
jednička moc netáhne, dvojka asi až nad 5000 ot, asi jak zabere 2.st. jinak na dvojku to při nízkých otáčkách dost škube.
trojka a čtverka v pohodě.
když to startnu z kopce, blbě drží volnoběh a dlouho trvá, než se zahřeje
|
27.8.10, 05:49 |
|
|
john simple
|
pokračování v garáži, už to odbočuje od tématu
|
30.8.10, 06:46 |
|