|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kury
|
Doběh stěračů
Zdar. Mám jeden problem, nechtěj se mi vracet stěrače u 120( Přestal jít i cyklovač). Zkoušel sem točit tim šroubkem na motorku, kterým by se to mělo opravit, ale nic. Zkusili jsme jinej motorek ale pořád to samý. Kde může být ještě zrada?
|
15.4.06, 16:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Herbie
|
Doběh stěračů
U mého vozu se jednalo o výměnu přepípanče LUCAS (pod volantem). Od této doby přestal doběh fungovat. Nenapadá mě z jakého jiného důvodu může doběh přestat pracovat.
|
15.4.06, 17:50 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
15.4.06, 18:27 |
|
|
huf
|
Doběh stěračů
většinou je doběh zapojený přes cyklovač,tak to chce změřit cyklovač (jestli nejde)
|
21.4.06, 00:20 |
|
|
cyz
|
Jedná se patrně o konstrukční chybu při výberu materiálu. Zkrátka, jeden z kontaktů v mechanickém stykači ve víčku motorku (řízený vačkou) je vyroben (z mě neznámých důvodů) obyčejné oceli, která po čase zreziví a přestane mít kontakt. Tento problém jsem vyřešil očištěním a pocínováním tohoto plechu (chce to trochu trpělivosti, očistit dokonale tu rez není snadné a pocínování běžným levným cínem české výroby s kalafunovým vnitřkem není prakticky možné)
|
6.5.06, 19:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|