Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Autoškola 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jj v programu je to tak že ho objede ze zadu, ale právě to se mi taky nezdá... ne vždycky je tam tolik místa. Tak se právě ptám jak je to v praxi.

Naposledy upravil Jirka.P dne 27.8.10, 11:49, celkově upraveno 1

27.8.10, 11:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Červené vozidlo jenom povyjede... v praxi to vypadá tak, že řidič s sebou jenom kousek cukne, popojede o dva metry a nechá dost místa modrému vozidlu. Já vím, je to trochu dementní situace a mnohem jednodušší by to bylo jinak, ale jen takhle je to správně. Snad jednou zákonodárci změní zákon a bude se jezdit jinak.

Edit: Vidím, že program mluví jinak než já. :) Já se zatím setkal jen s tím, co jsem napsal výš. Ne vždy je u takových křižovatek místo na nějaké objíždění.

27.8.10, 11:49
Hluchoň

Příspěvek 
Proc tam teda ma ten cerveny cekat, kdyz se jejich drahy nekrizi ? A kdyz to bude nakladak s vlekem, tak to taky muze byt neresitelne, protoze konec cerveneho bude jeste kus za hranici krizovatky, nedej boze, kdyby tam stalo za tim cervenym treba jeste ruzove, cerne a stribrne auto.

Nemuzu si pomoct, ale zezadu to proste nejde. (na krizovatce, samozrejme :) )

Naposledy upravil Vít dne 27.8.10, 11:53, celkově upraveno 1

27.8.10, 11:51
Profil ICQ

Příspěvek 
kdyby tam stál já a proti mě kamion a Tatra 815, tak raději počkám :D

27.8.10, 11:52
Ignorant pravidel

Příspěvek 
podle testu to je pravda ale podle zdraveho rozumu to je chujovina proc by zbytecne to cervene jezdilo do krizovatky kdyz stejne kvuli tomu zelenemu nemuze dokoncit odbocovani :-D

27.8.10, 11:57

Příspěvek 
Ještě jedna otázka kluci... tahle už bude pro vás mnohem jednoduší. Zatím jsme se v jízdách dostali jen na cvičný plac takže v provozu jsem ještě nebyl, ale radši bych byl připravený a měl v tom jasno. Jde o tuhle situaci... jsem červený řidič a na světelné (bez směrových šipek) odbočuji vlevo a zprava mi jede auto... tam se to řeší jak... kdo má v tomhle případě přednost? On protože přijíždí zprava nebo já který už jedu jakoby v pruhu a on se do něj teprve připojuje?

Obrázek

27.8.10, 12:12

Příspěvek 
Přednost má on. Protože v místě, kde se vaše jízdní dráhy střetnou přijíždí zprava.

27.8.10, 12:15
Hluchoň

Příspěvek 
budes muset modreho pustit

27.8.10, 12:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem si to myslel dobře že i tam platí přednost zprava... dík moc.

27.8.10, 12:17
Hluchoň

Příspěvek 
No, ja jsem na to tuhle zapomnel a jeste stesti, ze vedle me sedela pritelkyne, ktera me na to upozornila, tak si na to ted davam poradne pozor :)

27.8.10, 12:21
Profil ICQ

Příspěvek 
predstav si tu krizovatku bez ostrovcekov ako velky stvorec, on odbocuje vpravo, tym padom ma prednost :) (s jedinou vynimkou, keby mal na spoji tych pruhov znacku daj prednost v jazde, ako napr v brne u teska v krpoli - http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&hne ... 6&t=h&z=20 pri jazde sprava smerom hore musius dat prednost ludom co idu zlava hore (nechapem, ale specialne som sa na to pytal aj policajtov ktori maju tuto krizovatku ako oblubeny training place (a samozrejme polka krpola koli tomu vzdy stoji)

27.8.10, 12:28
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Všem díky kluci :wink: Já už to pak našel i tady http://www.ridime.cz/nesvary-ridicu-3-k ... ruhem-c13/ ...koukám že podle toho co autor píše v tom nemají jasno ani někteří řidiči. No tak já jdu zase studovat a učit se... vážně mě to baví. :)

27.8.10, 15:33
Ignorant pravidel

Příspěvek 
papiry sem delal pred 7 rokama ale ze bych tam vychytal takovou krizovatku (v prvnim prispevku)se mi nezda hold ja mel testy slozitejsi v tom ze sme meli 1 az 4 spravne odpovedi

ted je uz jenom 1 spravna ale ty krizovatky musi byt silene

27.8.10, 15:51
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Jirka.P píše:
jj v programu je to tak že ho objede ze zadu, ale právě to se mi taky nezdá... ne vždycky je tam tolik místa. Tak se právě ptám jak je to v praxi.

v praxi pokud budeš sedět v modrým tak jedeš poslední :? a ostatní ani nemusí odbočovat

27.8.10, 16:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Tohle je typická autoškolní situace, kterou rádi dávají jako otázku. V praxi se to do křižovatky buď vejde a je to podle pravidel, nebo se někdo z řidičů vzdá přednosti.

27.8.10, 17:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další