|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Kolik mohu přepravovat benzínu?
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já zapřísáhlej abstinent ne ale vozim na kšeft mámě to krámu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.8.10, 22:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
atahualpa117
|
Myslim že s alkoholem to bude spíš o tý celní správě než o klasickejch policajtech. Těm si myslim že to bude jedno, když to v podstatě neni tak rizikový jako třeba PHM
|
28.8.10, 12:27 |
|
|
Jarda S.
|
tak pokud je všechno s kolkama tak asi taky problém nebude
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.8.10, 12:47 |
|
|
atahualpa117
|
To doufám že máš recht, ale slyšel jsem, že když tě celní správa chytí jak něco vezeš ve většim množství tak musíš předložit nějaký doklady nebo co. Nevim, problém jsem s tim nikdy neměl, ale třeba kámoše jen tak pro nic za nic stavěli a koukali mu do dodávky. Nic tam neměl, tak ho nechali jet bez vyptávání
|
28.8.10, 13:17 |
|
|
Šemik
|
A to je ono - dodávka by něco převážet mohla, takže je pro celníky relativně atraktivní, ale osobák, ještě k tomu stará škodovka? Ta je celníkům zajisté víc než volná
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.8.10, 13:21 |
|
|
Jarda S.
|
stejně nikdy nevezu víc jak 30 flašek
|
28.8.10, 16:19 |
|
|
xXxTRA
|
atahualpa117 píše: Strach z policajtů ani ne, hlavně z toho rizika v případě havárie [/quote]
stacilo mi ale, kdyz jsem v me 120-ce mel v 5L kanystruza sedackama cca 2.5L Benzinu, auto stalo v lete 3 hodiny na slunicku a sel jsem si do auta pro druhy klinak (kamaradovi darovat, byl jsem u nej) a ejhle, sice horko jak prase, ale o co hur, kanystr totalne zdeformovany (vypoukly) a vypary benzninu byly citet
_________________ Felicia 1.?
|
7.10.10, 20:12 |
|
|
atahualpa117
|
Pěkný pěkný, to já naštěstí používám vojenský plecháče 20L. V horku to ale nenechávám. Jakmile je přivezu, hned to vyložim[/quote]
|
7.10.10, 21:37 |
|
|
skodovkovy
|
|
19.10.10, 18:37 |
|
|
Reklama
|