Autor |
Zpráva |
HanzBileFacko
|
Přípravek na zatlačení pružin ventilů.
Chlapi nemáte někdo výkres přípravku na zatlačení ventilových pružin? Chci si vyměnit gufírka na ventilech.
Dík H
_________________ Felda 1.6 dravec...
|
23.8.10, 14:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Přípravek na zatlačení pružin ventilů.
HanzBileFacko píše: Chlapi nemáte někdo výkres přípravku na zatlačení ventilových pružin? Chci si vyměnit gufírka na ventilech. Dík H
si něco nagoglu,
nezapomen do misky klepnout kladívkem aby se odlepila od měsíčků, a měj po ruce manet,
ucpi si hadrem okolí at ti něco nespadne do motoru ventil jde podložit čtverkou matkou na drátku vsuneš do díry od svéčky a dotlačíš pístem miloš
|
23.8.10, 14:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jestli si vzpomenu tak ti to vyfotim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.8.10, 17:33 |
|
|
Jarda S.
|
Uploaded with ImageShack.us
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.8.10, 19:35 |
|
|
HanzBileFacko
|
Díky Miloši za rady a Sadra za foto. Ještě kdybysi přihodil pár rozměrů, budeš úplně nejlepší
Nechce se mi kvůli tomu sundávat víko
|
24.8.10, 14:12 |
|
|
darklord
|
no, a gufera budes tiez menit bez sundaneho vika? och boze boze! miesto sedenia za netom uz si to mohol mat hotove
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.8.10, 14:33 |
|
|
HanzBileFacko
|
Darklord neser
Raději nahoď rozměry...
|
24.8.10, 19:17 |
|
|
Jarda S.
|
knížka Montážní a kontrolní přípravky Škoda tam je taky nakreslená trošku jiná ale fungovat bude taky
|
24.8.10, 19:23 |
|
|
Šemik
|
Používám na to obyčejnou truhlářskou svěrku a malé "účko" udělané z tlustčí pásoviny.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.8.10, 20:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
HanzBileFacko píše: Darklord neser Raději nahoď rozměry...
já si koupím časem origo z univeru, chtěl jem tam zajet dnes, byl jsem v brně, coural jsem se jak pako po veletrhu stejně tomu nerozumím tak jsem babám čuměl po kozách,
na výrobu by to chtělo ceočko, já to mám podložku velkou která tlačí, pak tyčka a paky které se dají posouvat, i řetěz mohu vložit jako táhlo, a maknetem chytám měsíčky, gufera narážím prodlouženou golou miloš
|
24.8.10, 20:35 |
|
|
Jarda S.
|
|
24.8.10, 21:11 |
|
|
HanzBileFacko
|
Gufera budu měnit na nesundané hlavě. Přečetl sem si že se válec natlakuje vzduchem aby ventily nespadly do vnitř. Je nějaký jiný spusob jak je udržet na místě? Kolik je tam místa když je píst v horní úvrati? Přes otvor na svíčku by se dala prostrčit pásovinka kterou bych podržel ventil, šlo by to i takhle?
|
26.8.10, 04:11 |
|
|
kwiko
|
Re: Přípravek na zatlačení pružin ventilů.
slovacek.milos píše: HanzBileFacko píše: Chlapi nemáte někdo výkres přípravku na zatlačení ventilových pružin? Chci si vyměnit gufírka na ventilech. Dík H si něco nagoglu, nezapomen do misky klepnout kladívkem aby se odlepila od měsíčků, a měj po ruce manet, ucpi si hadrem okolí at ti něco nespadne do motoru ventil jde podložit čtverkou matkou na drátku vsuneš do díry od svéčky a dotlačíš pístem miloš
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
26.8.10, 06:37 |
|
|
Bukaj
|
Myslím, že s pomocníkem se obejdeš i bez přípravků - na autě jsem to sice dělal jenom jednou - s použitím tří šroubováků, Šemika a Matthese, kteří se střídali v nadávání...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
26.8.10, 12:22 |
|
|
HanzBileFacko
|
Ty nové gufírka tam moc dobře nejdou. Myslím že sem jich pár nakur... Asi to budu muset udělat ještě jednou Nejvíc mě ser. že přes víkend je nikde nekoupím, takže to budu muset složit. příště si jich koupím pár na víc...
|
4.9.10, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|