|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
pokiaľ by to mal robiť sýtič, skús ho jednoducho odpojiť...nepoznám síce karby Favo, ale viem, že tam ide urobiť mech. sýtič = musí sa dať odpojiť...tak ho odpoj a vyskúšaj...lebo tiež si myslím, že sú len dve cesty, kadiaľ sa dostane benzín do oleja - cez benz. pumpu, alebo sýtičom cez krúžky...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 3.4.07, 19:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ferrari píše: pokiaľ by to mal robiť sýtič, skús ho jednoducho odpojiť...nepoznám síce karby Favo, ale viem, že tam ide urobiť mech. sýtič = musí sa dať odpojiť...tak ho odpoj a vyskúšaj...lebo tiež si myslím, že sú len dve cesty, kadiaľ sa dostane benzín do oleja - cez benz. pumpu, alebo sýtičom cez krúžky...
ferrari ti pomohu k poznání fáfo nemá sytič ale přívěru vzduchu miloš
|
| 3.4.07, 20:44 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
slovacek.milos píše: Drak píše: Nejspíš budeš mít to, co popisuju, nejspíš by to vyřešila výměna pístů+vložek, zákazníkovi jsme doporučili výměnu motoru za jinej typ, nebo prodat auto, je to nejspíš nějakej zakopanej pes z boleslavi. pokud náš v pořádku karbec a AC pumpu a spalování OK, tak to asi nezjistíš nikdy, já jsem měl případ ukrajinci koupili levný benzín v polsku a lezlo to do oleje a já jsem krmil feldu benálem za šest korun, ze začátku se jí moc nechtělo ale pak to nepoznala a valila a olej jsem musel měnit co 5000 taky rostl asi o litr, kroužky to nepořeší miloš
No to je prave to ceho sem se bal  - vymena pistu, krouzku a vlozek (sada stoji kolem 3500 kc) Krouzky asi kolem 800 tak sme si myslel ze by to jen korouzky zachranili ale kdyz rikate ze ne - ze to chce celou sadu tak to se oprava vysplha s ostatnim materialem + gufera + teseneni aspon na 5000 kc. to tam radsi hodim motor co muzu mit za pakatel ale bohuzel hlucnej a najeto taky nema zrovna malo 
|
| 4.4.07, 12:45 |
|
 |
|