|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kaliban123
|
No mně se nakonec všechno dobře podařilo a jsem tomu rád, ale stejně když to teď ještě zajíždím tak poslouchám každý divný zvuk a občas kouknu do podběhů jestli tam není mazivo holt sichr je sichr
|
| 3.4.07, 22:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kaliban123 píše: No mně se nakonec všechno dobře podařilo a jsem tomu rád, ale stejně když to teď ještě zajíždím tak poslouchám každý divný zvuk a občas kouknu do podběhů jestli tam není mazivo holt sichr je sichr
tam se dá sprasit jedině že kloub špatně narazíš, nebo že tam ten kroužek není vůbec a pak to při rozjezdu dělá klep, nebo matku kryž špatně utáhneš tak ji časem najdeš v poklici miloš
|
| 4.4.07, 07:44 |
|
 |
|
gerrik
Registrován: 22.8.06, 09:05 Příspěvky: 54 Bydliště: Hradec Králové
|
Miloši, mně při rozjezdu to občas klepne (teda ne mně, ale v přední nápravě), myslíš že to může být jen ten kroužek? Páč jinak na dírach nebo tak je vše OK. Mám feldu 1,3 MPI.
|
| 8.5.07, 20:30 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
gerrik píše: Miloši, mně při rozjezdu to občas klepne (teda ne mně, ale v přední nápravě), myslíš že to může být jen ten kroužek? Páč jinak na dírach nebo tak je vše OK. Mám feldu 1,3 MPI.
Záleží jak to klepne, jestly je to taková tupá rána a spíš jako do podlahy tak to by byl silentblok na rameni v podlaze.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 8.5.07, 21:48 |
|
 |
|