|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Felda - těsnění pod hlavou?
Autor |
Zpráva |
Kalimero.f
|
Felda - těsnění pod hlavou?
Zdravim,
moje Felicie 1,3 BMM začíná poslední dobou nějak vařit. Je to čím dál horší. Podezřívám těsnění pod hlavou, ale nejsem si jistej. Tak se Vás chci zeptat, může to být těsnění pod hlavou, když se neprojevily žádný charakteristický znaky kromě toho vaření? -> termostat nový a funkční! voda v oleji není (žádná emulze na víčku), olej ve vodě také ne, voda cirkuluje a bubliny v expance po přidání plynu nejsou, ventilátor spíná, topení topí v poho, jen když se ukazatel teploty dostane do červ. pole, topit přestane, když trochu teplota spadne, zase topí. Na dálnici to uchladim, ale jak je kopec či nižší rychlosti, hned jsem mi teče voda z expanzky (víčko nové).
Díky za rady
|
13.9.10, 09:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
superflo
|
chladic je ako na tom?
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
13.9.10, 09:41 |
|
|
breta1
|
Dvakrát jsem měl totéž, vždycky to bylo těsnění pod hlavou.
|
13.9.10, 10:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
za jízdy je to ok ? a jak zastavíš/zpomalíš tak teplota stoupá ? jestli jo tak je to nejspíš ucpanej chladič
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.9.10, 14:17 |
|
|
Kalimero.f
|
Kdyz nevytece voda behem toho jak se to vari, tak je to pri jizde (vyssi rychlosti) celkem OK.Jak poznam, že chladič jee ucpaný? Když naliji nahoře(do expanzky) vodu tak, že mi vytéká výpustným šroubem?
|
13.9.10, 14:37 |
|
|
Jarda S.
|
nijak jedině výměnou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.9.10, 14:44 |
|
|
john-the-roxor
|
KWIKOOOO!!! dojdi sem, mame beškov problém
kazdopadne, ak ti to pravidelne vyvára, tak to bude nielen tesnenie pod hlavou
|
13.9.10, 14:51 |
|
|
Ondras83
|
malinko povolit víčko na expance, ikdyž je nový a udělat těsnění pod hlavou....
termostat jsi vařil?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.9.10, 14:57 |
|
|
kwiko
|
Pricin moze byt viacej...
Ale ak si si isty ze sa vetrak(sahara) spusta vcas a aj tak to neuchladi, by som vybral (vymenil) termostat, vymenil chladic (staci cina, to sa nekazi), a ked nic tak to tesnenie, ale priprav sa na to ze vana musi dole a budes podkladat utopene valce (mozes rovno spojit s vymenou rozvodovej retiazky)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.9.10, 19:12 |
|
|
Jarda S.
|
|
13.9.10, 19:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|