|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Šrouby nárazníku
Nemáte prosím nějakou fintu na ty šrouby v nárazníku? Lemy jsem dělal asi před půl rokem. Dával jsem nové šrouby i ty čtvercové matky. Teď jsem potřeboval sundat nárazník a nešly povolit ani za h...o. Tak jsem uřezal lemy, protože budu stejně dávat nové. Není možné, aby za půl roku byly tak zarezlé. Lil jsem tam WD 40 dva dny ale stejně nic. Napatlal na nové šrouby vazelínu? Přece kdybych chtěl sundat co půl roku nárazník, nebudu přece řezat lemy, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 14.9.10, 16:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
predejit tomu muzes poradnou vrstvou vazeliny - pokud to ani tak nejde povolit
skopnes naraznik z te ctvercove matice a pak jenom urezes sroub
stejnym zpusobem ty narazniky vypadavaji po lehke nehode
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 14.9.10, 16:13 |
|
 |
|
varok
|
Já tlačil, kopal ale stejně nespadnul. Tak jsem uříznul lemy těsně nad nárazníkem. Takže když budu dávat nové šrouby s matkami, tak tam narvat hodně vazelíny, Hm, díky za radu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 14.9.10, 16:41 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
nedávej tam ale normální vazelínu, dej tam grafitovou...ta maže i potom co vyschne...a nenech čouhat moc velkou délku volného závitu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 14.9.10, 17:36 |
|
 |
|
varok
|
Právě že grafitky mám celou velkou pixlu, takže šetřit nepotřebuji. Musím dát kratší šrouby, teď jsem tam měl delší asi o 0,5mm a udělaly mi takovou protlačeninu na nárazníku. Nárazníky ale plánuji jiné, tyhle jsou hodně poškrábané apod.
|
| 15.9.10, 09:48 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|