Jak odemčít volant a nastartovat ? Škoda 120 L
Autor |
Zpráva |
ventYl
|
Hiro píše: neměl bys mít jako mjitel jened náhradní
nemusi, napriklad mne sa podarilo v jednej sade klucov original zlomit, kopia z kopie, co som spravil, bola uz tak nepresna, ze sa nou dal zamok ledva otvorit, tak som ju na kluce nedal a nakoniec niekde zapotrosil...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.9.10, 12:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalduranik
|
Hiro píše: neměl bys mít jako majitel jeden náhradní
tak ten doopravdy nemám
|
19.9.10, 13:59 |
|
|
CROWACK
|
Kdybys napsal odkud jsi, možná bych ti s tím mohl pomoct...pokud prokážeš, že je auto tvoje...
jinak žádný návod k otevření a nastartování auta bez klíčů tady nehodlám publikovat..
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
19.9.10, 16:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.9.10, 19:23 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Sadra17; CROWACK > on potrebuje nastartovat - odemceno uz pravdepodobne ma
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
19.9.10, 19:26 |
|
|
CROWACK
|
Jak říkám, můžu pomoct, nic za to nechci, ale podmínkou je důkaz vlastnictví vozidla, nikomu návod k trestnému činu tady neposkytnu.
jestli jde o to auto otevřít, nastartovat, překonat zámek řízení, to je jedno, všecko jde...
|
19.9.10, 23:54 |
|
|
michalduranik
|
CROWACK píše: Jak říkám, můžu pomoct, nic za to nechci, ale podmínkou je důkaz vlastnictví vozidla, nikomu návod k trestnému činu tady neposkytnu. jestli jde o to auto otevřít, nastartovat, překonat zámek řízení, to je jedno, všecko jde...
promiň že to tak říkám, i mě by to naštvalo - ale proč bych kradl 120tku ? .. otevřeno už mám, nastartovat taky můžu, ale odemčít volant, to je to jedno co nemůžu překonat. Auto je moje, pokud nechceš publikovat můžeš poslat na mail. Je mi to jedno, nejsem zloděj škodověnek
|
20.9.10, 14:01 |
|
|
CROWACK
|
To já nevím proč bys to dělal, ale spousta věcí se děje, i když jsou iracionální. Pořád jsi nenapsal odkud jsi, pokud bys byl poblíž, přijedu a volant ti odemknu, ale návod k trestnému činu nikomu neposkytnu, ať si každej myslí co chce. Ostatně zámek řízení u tohohle auta není nijak složitý a je i dobře dostupný, stačí zapojit trochu hlavu a je to...
|
20.9.10, 15:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
PM
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.9.10, 16:49 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
CROWACK píše: stačí zapojit trochu hlavu a je to...
ja mu napsal ja k zamek prekonat ale asi to porad nechape
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.9.10, 17:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|