Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
to jsou blatníky klasika
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
13.9.10, 19:22
Reklama
Reklama
Rustyy
jj ale sahat se mi do toho fakt nechce......ale abych jenom nehanil....o vikendu jsem udelal spodni kulaky a novy kotouce plus desky.....auto ted nemlati a brzdi jako vitr....a ty stary kotouce az sem dam fotku tak se podivite jaktoze sem se nezabil....zbytkovy prumer 4 mm
EDIT:...ne prumer ale tloustka
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
13.9.10, 19:35
Rustyy
tak dneska prvni problem.....prijdu k autu ze pojedu do prace sednu do nej...startuju v poho.....chci se rozjet tak slapnu na plyn...chcip....natocim...uz trochu s obtizema....a kdyz pridam plyn tak otacky nestoupaj ale auto se dusi....tak sem to nechal chvili zahrat...pak dobry....vycouval sem z parkoviste a chci vyjet a motor najednou jakoby sel na 3 resp spis na 2 valce....tak sem to nak rozhejbal a vyjel....po 20 metrech to samy....tak sem zajel na parkoviste, chcipnu to a znovu zkousim nastartovat....chytlo to tak na 1-2 valce....a od ty doby sem to nerozhejbal ani kdyz jsem prilil 20 litru bena do nadrze....poradi mi nekdo??
tak uz to funguje...chyba byla v tom ze v nadrzi se rozlamal drzak na cerpadlo, ktery spadlo, a nechtelo davat benzin...stacila trocha epoxidu a je to zatim ok....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků