Ferrari-Š125 ...come back na 47 strane, 6.2.2021
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Podblatníky pôjdu, ale asi ba dopredu
No, to je jasné, že obhliadajú obe autá...lenže práve to s tou 742kou môže byť tak, že si to už nikto nepamätá, ako to vyzerá pod kapotou...ale hej, je väčšia pravdepodobnosť, že ti odhalia Favo motor v 742, ako vymenený motor trebárs vo Volve, Peugeote, a pod...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
22.9.10, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
shrekzv
|
ferrari píše: shrekzv píše: ferarri len co s papiermi?..budes prevarat cislo?..to uz nie je ono..... Hm, nemal by som to veľmi publikovať, ale akože si myslíš, že som moju 125ku doviezol z DE a prihlásil kdesi v roku 2005 ako myslele som k tomu co si pisal ze zohnat papiere 135/6 ...ze co s nimi...prevaranie cisla mi nepride ako vyhra.....nic konkretne k tvojmu autu som nemyslel
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
22.9.10, 18:17 |
|
|
ferrari
|
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
22.9.10, 19:46 |
|
|
CROWACK
|
další adept s kompozitníma blatníkama
já tam dal ipu a i bez podblatníků je to několik let ok (teda v mejch měřítkách díra tam není a barva na tom drží )
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.9.10, 19:53 |
|
|
ferrari
|
Hm, IPA by mohla ísť zvnútra na spoj blatník-podblatník...dokonca IPU aj mám ďalší dobrý nápad...vieš, mne to srdce nedovolilo, žeby om to urobil iba zvrchu, musím to urobiť aj zospodu...čo keby ma predsa len chytil rapel a dal by som to niekedy do origo stavu?
|
22.9.10, 19:59 |
|
|
CROWACK
|
akorát pozor ipu ne na holý plech, ale až na ošetřený, obsahuje síru, která jinak akceleruje korozi...a to, že drží neznamená, že to pod ní nekoroduje...teda pokud bys to chtěl udělat jako dlouhodobější řešení...nahřát letlampou a připlácnout...
|
22.9.10, 20:34 |
|
|
Tomáš1280
Dřevák na focení, neumí ostřit
|
8-)
jake navody : ipa , karton no koniec
Za chvilu si budete robit pri nedostatku dielov LAMINO blatniky))
Uvidíme čo to bude na živo a hlavne po zime.
_________________ škoda 105 L rv 1987 viewtopic.php?t=12802 Peugeot 205 1.1 5dv rv 1993 viewtopic.php?t=20374 Peugeot 205 1,1 3dv 1996 Renault Megane Scenik 1,9dt 1996 Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003
|
22.9.10, 21:20 |
|
|
CROWACK
|
1. Není to nosná část karoserie.
2. Jak se do toho šáhne, tak to pojede a bude se vařit celý auto. Bude to trvat dva měsíce a stát to bude majlant.
co teď?
Zastavit korozi a obnovit funkci dílu? Jak? Zalepením díry...takhle to může počkat, sloužit to bude stejně. A čekat to bude buď až zhnijou nosné části a půjde to do hutě, nebo až bude dostatek financí a času na opravu. To záleží na majiteli. Ber to jako homeopatii v lékařství, normálně alternativní metoda...
|
22.9.10, 21:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Laminatovy blatniky se delaly ty chytraku... Jsou lehky a nereznou.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.9.10, 21:39 |
|
|
CROWACK
|
Jedinej problém lamina je, že stačí ťukanec a je na hadry...na š 100 se dají sehnat v pohodě...
|
22.9.10, 21:44 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja jsem myslel ze se toho chyti ta husa nad tebou, ale nestalo se Jinak ipu taky nemam rad
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.9.10, 21:49 |
|
|
CROWACK
|
preferoval bych eprosin...kdybych ho měl...takhle jsem vzal, co bylo po ruce, a heleďme se, ono to funguje. A dlouhodobě. Je to prasárna, ale pokud jde hlavně o to, aby auto sloužilo, tak to práci udělá...důležitý je akorát ji držet dál od holýho plechu, to je celý...
|
22.9.10, 22:21 |
|
|
ferrari
|
Veru-veru,Tomasz, ono to nie je nosná časť, bohužiaľ to zhnilo iba v tom nešťastnom spoji podblatník-blatník, pretože je to proste citlivé miesto (čo som ale mal, ako skúsený 742kár, vedieť)....mne sa to tiež nepáči, takéto riešenie, ale ako som už povedal, aj Crowack - ako riešiť daný problém inak?
Pravdu povediac, chcel som tam dať tekutý kov, už som ho mal aj pripravený, ale som sa zháčil, bo keby tam nakydám tekutý kov, kto by to potom očistil, ak by som sa predsa len niekedy rozhodol to riešiť poriadne a teda komplexne?
|
23.9.10, 05:22 |
|
|
shrekzv
|
ferarri silenty drzia...mozes ich zacat predavat skodovkarom vecer doplnim foto a nekydaj tam ipu a somariny....zachvilu ti nic neostane z tych blatnikov ani vnutornych.....ked ja som objavil dierku od kolesa do kufra tak auto skoncio v garazi a chodil som mesiac do skoly busom...uz prvy den sa mi nechcelo busom..ale prezrel som....a vyvarili sme to pomaly.....a ty ked nie si nuteny na skodovke jazdit denne tak taky problem ze budes chodit busom nemas ...tak hura zvaracka...a ides
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
23.9.10, 05:23 |
|
|
john simple
|
nedávno jsem řezal jednu škodovku a ta měla podlahu z laminátu, no děs
|
23.9.10, 06:32 |
|
|
Reklama