|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
felicie. pri rozjezdu netahne.
Autor |
Zpráva |
kikineek
|
felicie. pri rozjezdu netahne.
nazdar panove, mel bych dotaz. mam problem se svou felicii. vetsinou kdyz nastartuju studeny motor , volnobeh se ustali na 1000ot. dam spojku, za 1, atd. Asi po 2 metrech auto se jakoby pridusi,( rana hlavou o volant) takze proslapnout spojku, motor do 4000ot. a pres spojku rozjezd. pok je to uz v pohode. kdyz je auto zahrate tak to nedela. svicky a filtr nove. motor je r.v. 02 40kw. nekdy ma motor rano volnobeh po nastartovani 600ot. a necuka. chyba zadna. co s tim?
_________________ nejlepsi auto je skoda 130.
|
23.9.10, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Mi to dělá něco podobného, studenému motoru se nechce. Takže to řeším tak, že to nechám proběhnout než si nasadám pás a zapnu rádio, a pak to na jedničku poomaaluu roztáhnu k 2000 otáčkám a až pak řadím za dva a pak asi tak půl kiláku to jen lechtám a není problém.
|
23.9.10, 18:44 |
|
|
varok
|
Já bych kouknul na čidlo chl. kapaliny. Novější feldy by měly mít společné pro budík i ŘJ na domku termostatu. Budík třeba ukazuje dobře, ale může být špatné zrovna to čidlo pro ŘJ. A to, že někdy felda studená drží jen 600 ot. to tomu asi nasvědčuje. Ale snad více poradí kluci, Miloš a jiní.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.9.10, 19:16 |
|
|
kikineek
|
bracha mi taky radil at to tak delam ,ze mam chvili pockat ale dela to porad i kdyz cekam. jedine kdyz po startu asi 2 az 3 krat krapnu po plyne ,se to zklidni, klesne volnobeh a je to ok.
|
23.9.10, 19:50 |
|
|
CROWACK
|
svíčky, klapka, u bmm kabely, rozdělovač...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.9.10, 20:06 |
|
|
kikineek
|
je to mpi. ( strasna sila)
|
23.9.10, 20:41 |
|
|
CROWACK
|
klapka, svíce, lambda or whatever, začni laborovat a uvidíš...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.9.10, 20:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ono s tím laborováním, no nevím. Mi to taky dělá, přitom - svíce nové, klapka nedávno čištěná, diagnostika no problem, teplotní čidlo v pořádku, v nádrži Vpower, filtry nové, lambda v tom okamžiku je stejně asi studená a kdo ví zda to jednotka vůbec bere vážně...
|
23.9.10, 21:00 |
|
|
Radek19_ae
|
jj tohle mám taky na 1.6, pokud hned vystřelím po nastartování, tak jak říkáš dám jedna přidám cukne jako kráva, přidusí se, pak dám dva, jede nepravidelně a pak už no problemo, podezření na snímač tlaku a teploty nas. vzduchu...Dle Vagu ŘJ bez závad, v bloku někdy přeskočí teplota -40°, což je typické pro spuštění nouzáku...to čidlo jsem zatím neměnil, nový myslím stojí dva litry...
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
24.9.10, 11:00 |
|
|
kikineek
|
pred pul rokem jsem s tim byl ve skodovce, o 500 chudsi, pry vycistili sani, po mesici skubani nanovo. jo a kdyz menim svicky, cca 3 dny je vse v pohode.
|
24.9.10, 12:45 |
|
|
kikineek
|
kdyz jsem auto kupoval hned zkraje v motoru byla syntetika, po 200km nepretrzite jizdy se mi nekolikrat po vyrazeni rozlo mazani. dal jsem na radu autoopravare ze je olej moc ridky at tam leju mineral. rikam si ok. po cca 2 letech jezdeni s mineralkou se mi nekolikrat stalo ze pri zatizeni do kopce treba pri predjizdeni se rozsvitilo mazani, motor stratil absolutne vykon. po zastaveni a nekolikanasobnem nastartovani mazani zhaslo a jelo se zas dal. uz mi to ale rok nedela jezdim na polosyntetiku. ale zas to kucka , jak jsem psal
|
24.9.10, 12:53 |
|
|
Rustyy
|
sintetika a mineral se dohromady pouzivat nesmej, pokud se mezitim nevyplachne motor.....dela to pak takovy hrudky a nemaze to moc dobre....
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
|
25.9.10, 20:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|