Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
 Patrik145 - Skoda 100 - Helenka 
Autor Zpráva

Příspěvek Patrik145 - Skoda 100 - Helenka
Takze tu je to moje tajomstvo :)). Rozhodoval som sa pridat nepridat to sem, ale nakoniec som sa rozhodol pridat a pochvalit sa :D... Takze mensi pribeh k auticku :)

Ja som vzdy mal slabost pre starsie auta. Je to bomba! Ked stojite pri starej masine a citite ten pach benzinu ako sa vyparuje z karburatora . Moja laska k stovkam vznikla v minulosti. Tuto lasku vo mne vypestoval skor moj otec ktory mal skodovku. Pilne ju opravoval robil si na nej vsetko, kolko krat som ani do skolky nechcel ist koli tomu ze som mu chcel pomoct s opravou na aute. Stovke by som mohol aj podakovat za to, ze mi, ked som bol maly, zachranila zivot, ked som dostal alergicky zachvat. Bohuzial ale prislo obdobie, kedy to skodovienka uz nezvladala a kazdu chvilu sa babral motor. Najprv odisla jedna suciastka potom dalsia, dalsia a dalsia. Bohuzial doma na to financie uz neboli, aby sa skodovka doma drzala. Moj oco auto nakoniec predal jeho znamemu. Nasa skodovka bola vo velmi dobrom kozmetickom stave. Pred nedavnom sme nasli fotky, kde bola skodovka odfotena. Ked najdem pridam aj to. Pred vyse pol rokom som spravil vodicske opravnenie na Automobily. Mozno sa opakujem ako v texte ktory som napisal k Favoritu, ale je tam spomenute asi to najpodstatnejsie. Tu len este raz spomeniem ze je to moje prve auto.

Ako som sa dostal k Hundertke?
Tak prve plany kupit hundertku prisli uz ked som vlastnil Favorita. Behal som po starsich AutoBazaroch co su v okoli Bratislavy. Bohuzial skoro vo vsetkych autobazaroch mi povedali ze starych aut sa zbavuju, ze dostanu viac za zelezo ako za predajne auto. Bolo mi to trosku luto. Potom som akosi na to zabudol. Potom prisiel zraz Auto Skoda Klubu ktory sa konal v autokempe Maninska Tiesnava. Cestou tam som videl 2 autobazare kde hundertky mali. Obe mali hnile podvozky. Uz som si myslel ze to asi bude smola. Potom ma chytil napad kupit eRku... ERku v dobrom stave dostat uz za pomerne dost vysoku cenu, ktoru som si ja nemohol dovolit. Potom na nejake obdobie som sa autam venovat nemohol, prisli mi do toho opravne skusky na skole. Potom sme s kamaratom co ma ameriku isli na zraz americkych vozov do Rakuska a porozpraval mi o tejto skodovke. Samozrejme ze ma to hned oslovilo. Bol som si pozriet auto a bol som prekvapeny. Auto je po prvom majitelovi, najazdenych 120 000km, minimalna korozia a rozumna cena (tu ale nebudem spominat). Auto som sa rozhodol kupit za kazdu cenu. Tento rok dojazdim sezonu v takom stave, v akom je a buduci rok ked zmaturujem, pustim sa do uprav do povodneho stavu .

Upravy:
Kompletna generalna oprava! Ostavam pri zakladnej stovke...

Obrázek

Obrázek

29.9.10, 21:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Patrik145 - Skoda 100 - Helenka
však vyzerá ako keby práve vyšla s linky :roll: :lol:

29.9.10, 21:19

Příspěvek 
ale uz ma co to nieco odzite :/... Ale na renovaciu uplne idealny projekt :)

29.9.10, 21:22

Příspěvek 
Patrik145, tohle se mi líbí stejně jako tvoje fáčko, ty auta vypadají obě krásně :) a umíš dobře fotit, tak doufám že budou fotky :!:

29.9.10, 22:02

Příspěvek 
fandax17 Samozrejme ze budu :) len cakam na papiere uz len a ide sa fotit :)... tempo pasta vylestit a uz mam aj babu k tomu :P

29.9.10, 22:25

Příspěvek 
hej super, tak to na tom jsi docela dobře :-) pak sem hod i fotku s "babou k tomu" :D

29.9.10, 22:33
Mistr mechanik

Příspěvek 
Nechápu.... nechápu že někdo koupí takovéhle krásné, dobově vylepšené auto, které je v luxusním stavu a hodlá ho renovovat. Proč?! :shock:

29.9.10, 23:10

Příspěvek 
Carlos poteka olej skrz hlavu motoru. Ze spodu zacina kapanek hnit levej lem. Nejdou otevrit zadni dvere na prave strane. Atak daaale...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Naposledy upravil Patrik145 dne 30.9.10, 07:14, celkově upraveno 2

29.9.10, 23:43
Mistr mechanik

Příspěvek 
Patrik145: No tak jistě že drobnosti je třeba poladit, ale pokud je to auto v dobrém stavu, tak opravy bych spíše konzervoval a vůz užíval.

29.9.10, 23:55

Příspěvek 
No prvy to poriadku pojde motor. Chcem ho po kozmetickej stranky "skraslit" originalne farby + chromy nejake... tot vsio... Vsetko decentne...

30.9.10, 00:02

Příspěvek 
krásný kilečko :)
přistupuj k němu citlivě a podle pravidla "jezdil s tím můj děda a bude jezdit můj vnuk" :)
vychytat mušky a nemá chybu...

30.9.10, 01:31

Příspěvek 
Dalsia vec, potreboval by som poradit kde najdem prerusovac na smerovky? nech memusim koli tomu rozoberat kompletne palubovku . Totiz blika ale tak pomali ze svieti asi 5 sekund na sekundu vypne a potom dalsich 5 sekudn...

30.9.10, 07:14

Příspěvek 
nic nerozebírej, jenom se pokoukej, dá se na něj dostat myslím buď spodem pod volantem a nebo přes schránku před spolujezdcem, vyděláš ten kartonovej kastlík (pokud tam je) a koukáš a rukama hrabeš směrem do středu palubovky...aspoň u litra tak je...kilo už má výstražky že? Že by za vypínačem výstražek?

30.9.10, 11:47

Příspěvek 
hej hej ma uz vystrazne svetla. Len som sa dozvedel to z kilo ma 2 prerusovace... Tak teraz na ktory sa mam susteredit? :/ Su tam 2 prerusovace? Ach jaj no nic vidim to tak ze sa dnes na to pozriem :/

30.9.10, 13:02

Příspěvek 
to se dvěma přerušovačema slyším poprvé....v několika jsem se hrabal, pár jich rozebral, ale tohle si vážně nevybavuju, už je to pár let...
podle tohoto schématu je tam jen jeden http://skoda.daves.cz/Sprava_souboru-en ... 12&fil=289
mimochodem docela užitečný dokument :)
hledej na vyvedení z hlavního svazku u pojistkovky dva černý dráty, měly by vést k přerušovači...nebo si zapni blinkry a poslouchej, odkud cvaká... :)

30.9.10, 13:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další