Hledám schopného mechanika přes Fabie........
Autor |
Zpráva |
Švéd
|
No tomu věřím, ale já se na to fakt necítím, nechci něco po*rat. Hlavně vozím v autě málé dítě a nerad bych něco riskoval svojí nedbalostí, jsem na tohle fakt dřevák.
David
_________________ Škoda Fabia 1.4 MPi, 50 kW, 2002
|
1.10.10, 09:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
Švéd píše: No tomu věřím, ale já se na to fakt necítím, nechci něco po*rat. Hlavně vozím v autě málé dítě a nerad bych něco riskoval svojí nedbalostí, jsem na tohle fakt dřevák.
David
Desticky by si asi opravdu zvladnul sam ale ono jde o jinou vec a to celkove posoudit stav tech brzd kdyz to mas rozdelane...stav kotoucu, trmenu, vsech pohyblivych casti...tady ti treba napisi ze neco ma chodit lehce...ale ne zas moc tak jak poznas jak je to spravne...mechanik za to chytne a hned vi zda je to ok ci ne ...me osobne se tvuj pristup libi, jinak samozrejme brzdy ti zkontroluji myslim kdekoliv a budem mit klid ze jsou v poradku
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
1.10.10, 21:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: Švéd píše: No tomu věřím, ale já se na to fakt necítím, nechci něco po*rat. Hlavně vozím v autě málé dítě a nerad bych něco riskoval svojí nedbalostí, jsem na tohle fakt dřevák.
David Desticky by si asi opravdu zvladnul sam ale ono jde o jinou vec a to celkove posoudit stav tech brzd kdyz to mas rozdelane...stav kotoucu, trmenu, vsech pohyblivych casti...tady ti treba napisi ze neco ma chodit lehce...ale ne zas moc tak jak poznas jak je to spravne...mechanik za to chytne a hned vi zda je to ok ci ne ...me osobne se tvuj pristup libi, jinak samozrejme brzdy ti zkontroluji myslim kdekoliv a budem mit klid ze jsou v poradku
hezký článek já si vzpoměl v létě borec s feldou chtěl vyměnit desky tak jsem mu řekl dvě stovky,
dvě stovky zlodějna
výměna destiček probíhala takto: tři lidi za celé dopoledně udělali jednu stranu, fur lítali kolem auta chodili se mě vyptávat co povolit, nakonec jestli bych tam přišel zatlačit píst,
poté celé odpledne dělali druhou stranu a zas jsem tam musel jet jim zatlačit píst ani mně nepoděkovali miloš
|
2.10.10, 09:37 |
|
|
Švéd
|
To Jirka: Díky za poklonu, ale raději se do toho nebudu pouštět, kamarád mi slíbil, že mi je vymění za 200,-Kč, což je super cena, takže mu dám tři kilča a mám klid. Jak už jsem psal, koupil jsem ATEčka. Prodejce i kamarád tvrdili, že jsou lepší než Ferodo, ale nijak to nehrotím, protože jezdím v klidu...Fabie podle mně není na nějaký honičky a tím, že se mi podařilo narazit na velmi zachovalý kousek s 55tkm, tak ji nechci ani nějak ničit - jsem s ní oproti Volvu spokojen. Právě člověk co mi dělal Volvo mi je vymění, jinak dělá pouze švédské vozy.
To Miloš: hezká historka, ale opět si myslím, že tady platí klasické pořekadlo: Pro dobrotu na žebrotu....bohužel. Je to škoda. Potom je problm sehnat kvalitního mechanika.
David
|
2.10.10, 10:19 |
|
|
Jiri
|
Kolik si tak v CR uctujou v servisech na hodinu? Nebo i jine ceny vyvazovani kol treba ...chtel jsem v lete prezout 4kola na facko a borec chtel 90Kc za kolo plus zavazi a jeste mel kecy ze kdyz makam venku mam penez dost a ze to nikde nikdo levneji neudela tak sem jel jinam a mel sem prezuto za 250komplet
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
3.10.10, 10:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vim o případu že si za to vzali 1200,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.10.10, 10:38 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
obuti 4 gum na hliniky 760 Kc - prej z duvodu ze to byly hlinikove a jeste 17" kola kde je drazsi sazba
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.10.10, 10:41 |
|
|
CROWACK
|
jojo, jsou tady v okolí takoví blbečci co si neví co říct za takovou krávovinu jako je obutí a vyvážení kol...za chvíli mě to čeká, tak nevím, jestli mám jít k pávkovi, k temu zlodějičkovi s vrakecem v jevičku na brněnské nebo do erga...zatim to vypadá na to ergo...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.10.10, 12:02 |
|
|
Švéd
|
Je to sice OT, ale v mém topicu, takže můžem trochu podiskutovat.
K těm cenám mám trochu zkušenost jako Jirka, ale z jiného úhlu. Když jsem před rokem potřeboval přezout pneu z letních na zimní, tak si řekl frajírek v servisu 1300,-Kč za přezutí. Jen doplním, že se jednalo o 17" hlíny s rozměrem 225. Řekl jsem mu, že je to nějak moc, tak mi odpověděl že mám Volvo a že to určitě nebude nijak zničující. Volvo jsem sice měl, ale že bych měl na rozhazování to určitě ne a už vůbec ne nějakýmu zlodějovi.
Prostě každej si myslí, že pokud máš trochu lepší auto, tak jseš hrozně za vodou. Nakonec jsem přezul danný rozměr i s vyvážením na Palmovce(Praha) za 600,-Kč!!! a naprostá spokojenost. Je to špatný, ale je to o lidech.
|
3.10.10, 12:15 |
|
|
Jiri
|
V mem pripade se jednalo o hlinikove 13palcove na moje facko, je to rok zpet tusim bylo to loni o prazdninach ale jak tak koukam na ty vase ceny tak moje prvni cena by vysla taky tak nejak kolem 500kc me to pripadalo moc protoze jsem by zvykly zit za ceny tak 30kc za kolo co si pamatuju... a ted me to vyrazilo dech casy se meni ale podotykam ze cenu 90Kc za kolo plus zavazi je skoro cena co uctujeme my v anglii a je jedno zda je to litak nebo plechac nebo 13 nebo treba 18 tkaze jak tak sleduju tak v CR je tato sluzba snad jeste drazzi asi si otevru pneuservis
|
3.10.10, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|