Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Technicka konci tento mesic
Zdravím,
Chtel jsem se zeptat co je vse potreba mit u sebe papiry kdyz se chystam na technickou ktera konci tetno mesic ...
Protokol od predchozi technicke, a maly, velky technicak a tu zelenou kartu + tu ruzovou ?
Je to vse nebo jeste neco je potreba??
Diky za odpoved
|
3.10.10, 13:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
protokol od minulý mít nemusíš jinak všechno co si psal a bacha už dávno neplatí do konce měsíce ale řeší se to přesně na den
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.10.10, 13:21 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Aha, takze pokud mi technicka a emise konci 24 tak by me nemuseli pustit k samotne kontrole kdybych tam treba jel zitra??
|
3.10.10, 13:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na technickej je jim to jedno ale pokud jí budeš mít propadlou byť o jedinej den tak už musíš ject na podvalu jinak nemáš auto způsobilý k provozu a to je za pokutu a nedej bože kdybys naboural
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.10.10, 13:33 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jej tak to bych nerad, snad to stihnu a dam ji na poprve pac platit 10x za jednu a tu samou vec se mi moc nechce
|
3.10.10, 13:37 |
|
|
Capricorn
|
Jednou jsem měl cestu na STK s propadlou kontrolou asi o měsíc (nebylo to moje auto ale tetky). Bylo to 15 km a podval nebyl k sehnání. Tak se to řešilo formou předvoje, že kámoš jel přede mnou asi 5 minut napřed a v případě potřeby by hlásil jestli po cestě stojí nebo ne. Ale nestáli. Ale jak píše Sádra tak ani tahle metoda by nebyla nic platná kdyby došlo na bouračku.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
3.10.10, 14:35 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jj to by nestalo za to, kdyby se neco stalo ...
Ale jak na emise tak na technickou bych rad jel ted 7 ve ctvrtek ( moje prvni stk a na emise) s tim autem tak sem zvedavy jen nevim jak to udelat z motivaci aby auto proslo
|
3.10.10, 15:00 |
|
|
Hiro
|
bud v pohodě a nemel blbosti a taky se jim snaž nekecat, pak jsou rádi hnusní, pokud máš vše jakž takž, nemáš se čeho bát
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
3.10.10, 15:03 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Ttj
Ale taky otazka kdo tam zrovna bude pac kazdy to bere jinak "poctive"
|
3.10.10, 15:08 |
|
|
Hiro
|
jasně ale jak uvidí mladého kluka s normálním autem, ne tunnningem, tak myslím že budou rozumní
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
3.10.10, 15:10 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Ok jen co sem tam byl po 1z maminou fabiou tak me malem nepustil k vuli rezerve ze nebyla pevne chycena ke karoserii pac misto ni ma bombu na lpg
|
3.10.10, 15:18 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to jsem zvědavej jak by to chtěli přichytit
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
3.10.10, 16:08 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jj kdyz sem se ho na to ptal tak rekl pasovinama ony ty felicie to maji tak a tak .... Ale taky sem to nikda nevidel prichyceny
|
3.10.10, 16:15 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
jasný a když to přiděláš tak to bude zásah do kontrukce vozu.... jako bych to už slyšel...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
3.10.10, 16:21 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jo jo je fakt ze neco musí najít i kdyz tam nic není a pak vymýslí no
|
3.10.10, 16:25 |
|