Autor |
Zpráva |
varok
|
Nechápu. Jako že jste zašrouboval delší šroubky, jak jsou zespodu na kastlíku a trefil jste až plošný spoj v rádiu? Tak to se potom nedivím, že to dělalo psí kusy. Ale rádio a centrál s alarmem dělají neplechu nejčastěji. A to už buď samotná značka, která je tím známá, třeba rádia Sencor to dělávají. Nebo špatně zapojené.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.10.10, 18:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Psal, že mu spadla matka do díry na kazetu...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.10.10, 20:30 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Nepér
a jakym zpusobem jde omylem hodit sroubek (skrutku) do kazetove mechaniky?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
1.10.10, 20:36 |
|
|
acheron21
|
normalne ...upratoval som zadne sedacky a na podlahe som nasiel skrutku.chcel som ju zo zadnych sedaciek hodit do stredoveho panelu(ktory je ako urcite viete hned pod radiom)ale trafil som asi o 5cm vyssie a bola v radiu
|
2.10.10, 09:52 |
|
|
varok
|
Vždyť ty dvířka na kazetu jsou přes pružinu a zase tak lehce nejdou otevřít. Nebo je tam nemáte?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.10.10, 11:27 |
|
|
acheron21
|
no boli na pruzinke,ale velmi slabej...stacila ich akurat drzat zavrete,ale letiacu skrutku nezastavila
|
4.10.10, 15:44 |
|
|
oOJaNcOo
|
Re: vybija baterku(favorit)
mam problem ze sa mi vybija baterka, minuly tyzden som normalne nastartoval ale dnes mi len zasvietili kontrolky a vyskocil otackomer a nic. premeral som bateriu a mala nejakych 6V. ked som prelozil bateriu z megana a skusal odmetar odber tak na meraku mi vyskocilo 0,25 a merak som mal prepnuty na meranie prudu 20m. neviem ci je ten odber velky alebo maly. ci mam baterku v r**i. Dakujem za odpoved
|
30.7.11, 17:51 |
|
|
Nepér
|
250 mA jsou 3W!
|
30.7.11, 18:21 |
|
|
oOJaNcOo
|
zeby mi tam tolko bralo autoradio? lebo nic ine tam nemam. sice neviem ci neje na permanentnych 12V napojeny staly prud 12V
|
30.7.11, 19:01 |
|
|
Nepér
|
A nebyl to vyrovnávací proud mezi nabitou a vybitou baterií? Kde jsi to měřil?
|
30.7.11, 19:42 |
|
|
oOJaNcOo
|
nie nie urcite nie, staru som dal celkom von.. na meraku som mal prepnute meranie myslim ze na digitaloch to je ako do 20mA a nameralo mi to 0,25
|
30.7.11, 22:09 |
|
|
Šemik
|
odběr 0.25mA? Tak v tom případě to blbě měříš, nebo je palubní síť OK.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.7.11, 09:30 |
|
|
oOJaNcOo
|
meram to tak ze odpojim + od baterky a medzi baterku a napajaci kabel + dam meraci pristroj. ked som odpojil radio ukazovalo mi to 0,00 nemam ani central ani hodinku u nic co by malo btar bateriu. takze asi bude v cudu baterka a nedrzi kapacitu co?
|
31.7.11, 09:34 |
|
|
oOJaNcOo
|
tak som sa rozhodol ze si kupim novu baterku. viete mi poradit? rozhodujem sa medzi tymito ale nemam skusenosti so znackamy http://www.motoolej.eu/motoolej/eshop/24-1-Autobaterie/38-2-Varta/5/569-Autobateria-VARTA-BLUE-dynamic-12V-52Ah-C22alebo http://www.akumulator.sk/autobaterie/osobne-automobily/energizer/energizer-12v-56ah-e-l2-480.htmlbudem vdacny za kazdy nazor samozrejme ak tam vobec moze ist bateria s väcsiou kapacitou.
|
2.8.11, 09:02 |
|
|
Nepér
|
Stačí úplně normální 44 Ah Varta Black. Nebo obyč. řada Banner.
|
2.8.11, 10:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|