DarkLord - Ferrarit Combi aka Makač
Tak, a prisiel na psa mraz. Zradil som. Kupil som si 'auto' s prednym nahonom... Ale v zaujme poctivej renovacie rapida to je nutnost.
Pribeh:
Kamosov bracho havaroval s ich rodinnym rapidom, diky bohu bez straty zivota, aj ked to auto vypadalo fakt strasne. No, ale cas sa nejak posunul, vrak rapida bolo treba rychlo zrusit a jedine pouzitelne auto bol prave kamosov forman, ktory rapida odviezol na miesto jeho posledneho odpocinku. A tam padla ona pametna veta: 'Tak ja tu necham aji toho formana' co bolo pre mna ako kopanec do zadku a tak som ho ukecal - auto ma cerstvo urobene brzdy, cerstvu technicku a tak mi aspon na tieto dva roky ostane. Co bude potom uvidime, teraz je podstatne aby boli na jeho prevadzku co najmensie naklady a aby robilo spolahlivu sluzbu.
Technika:
Takze jedna sa o Skodu Forman 135LX, rocnik 1993. V aute je montaz na LPG, avsak bombu si kamos nechal do svojho auta, takze pokial nejaku nezozeniem budeme jazdit na benzin - potom v zaujme znizovania nakladov pridu na radu stlacene prdy (srdce place, ale penazenka ma prednost).
Fotos:
V aute nebola lekarnicka, tak som ju rovno skocil kupit a pri tej prilezitosti som urobil nejake fotky: