DarkLord - Ferrarit Combi aka Makač
Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Matthes: ...(ne)překvapivě funguje dobře a spolehlivě A kor od modelu 92 kdy bylo zavedený vylepšený lano. A dyť tohle řešení lanového ovládání spojky není jen u Fav/Fel ale i u jiných značek.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
6.10.10, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale proste spagat je naprd. Zlata hydraulika.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.10.10, 22:11 |
|
|
Capricorn
|
jn tak já v tom zase nevidím tolik rozdíl jestli hydraulika nebo lanovod (jezdil jsem cca půl roku před Favem s bráchovou 125L takže srovnání mám). Lanovd měly třeba i VW Golf II a Opel Kadett E a jak to bylo uspěšný auta Ale jasně každému subjektivně připadá lepší to s čím má větší zkušenosti.
|
6.10.10, 22:16 |
|
|
michalkatka
|
tečie to v predu, tečie to v zadu, pri opotrebení nastavovať všelijaké neprístupné tyčky, lanko je bezúdržbové a nastavuje sa krásne prístupnou matičkou...
ale nezasierajme mu garáž, dajme si do držky a hotovo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.10.10, 22:19 |
|
|
Capricorn
|
Ne tak já to bral jen jako diskuzi a trochu jako špičkování (řekl bych popichování, ale to by si zase někdo mohl vyložit i jinak ) a je mi docela jedno jestli někomu připadá hydraulika lepší... já v tom nevidím extra rozdíl i když věřím tomu že někdo ano... je to hold o tom co kdo preferuje a má radši. Jinak se darklordovi omlouvám za lehčí OT.
|
6.10.10, 22:27 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
až to budeš rušit chcu ty kola
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
7.10.10, 06:54 |
|
|
darklord
|
michalkatka: tak musim povedat ze hydraulika je radost oproti tomuto... co sa tyka kolies, ja mam za to ze su to 13"
Jim: naco cakat? pokial mi za ne das tolko co som za ne dal ja (a pod podmienkou ze zozenieme nejake zimaky za cenu blizku nule tak neni problem)
john simple: ona sa prefarbi sama, sice nie uplne do cervena ale aj hneda nieje skareda
Capricorn: no s tym stahovanim mas 100% pravdu, ale uz je to tak trochu jedno...
paži: sak som pisal do konca technickej :D
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.10.10, 10:06 |
|
|
Ondras83
|
konečně pořádnej kchár
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.10.10, 19:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nevypadá zle
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.10.10, 19:41 |
|
|
darklord
|
je to strasne auto a z blizka vypada este horsie ako si myslite, najviac ma sere tan nakopnuty blatnik, dvere sa otvaraju za strasneho zvukoveho doprovodu. ale chcel by som sa spytat predohrabistov, ako sa na tomto vehikli dostanem ku spojke - este nieje na vymenu, ale asi by som to vymenil preventivne, az sa to nevysere niekedy v zime a robit to pri -20 asi nebude prdel... idealne by asi bolo motor von a jednym supom urobit hlavu, vacku a rozvody, co? napady? ponuky?
este ma napada, prvy diel na favo niekto nemate? kamos vravel ze to fuka u parhov ale nejde to nijakym sposobom spravit, ze ten prvy diel je pohnity a netesni to ani za boha (mozem potvrdit, pri brzdeni motorm to obcas stekne)
|
7.10.10, 21:51 |
|
|
Jarda S.
|
na spojku se vyndavá převodovka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.10.10, 05:09 |
|
|
Ondras83
|
to co píšeš, že chceš dělat (vačka, hlava, rozvody, spojka, vejfuk) tak je možná fakt nejlepší vytáhnout to celý ven ...jinak na spojku se tahá ven převodovka, popis tady je, psal sem to už snad 4x s přesnym popisem práce (co kde a kdy rozdělat)
jestli to je 93jka, tak už by to měla bejt stříkačka ne?...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.10.10, 07:26 |
|
|
darklord
|
je to 11.3.1993, este LEKR s tym motorom to bude dobra mrdacka predpokladam, ze? nejaky dobrovolnik co by mi s tym buduci vikend pichol?
|
8.10.10, 10:52 |
|
|
Jarda S.
|
což o to ale si daleko a budu měnit poloosy na svým
|
8.10.10, 15:13 |
|
|
ferrari
|
novomi píše: Tak z fotek vypadá pěkně. No, to jo, ale zo skúseností na fotkách auto vyzerá min. o stupeň lepšie...aj hnilý žigulák vyzeral na fotke pekne...no ale mne sa tiež tento Formanček páči, má taký športový šmrnc...to tie elektróny + fakt, že zadok nie je padnutý na zemi...
Nech dobre vrndží
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
8.10.10, 15:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|