Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 15:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Nové rozvody a nejede !!! 
Autor Zpráva

Příspěvek 
volnoběh sedí hezky, klapka čistá jednotka resetovaná a načtený základní hodnoty, četl sem tohle téma celé a tak nějak to odpovídalo...Mpi je záludný stroj, taky mám po roce chut to prodat:-(

8.10.10, 07:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
[quote="thepromise"]volnoběh sedí hezky, klapka čistá jednotka resetovaná a načtený základní hodnoty, četl sem tohle téma celé a tak nějak to odpovídalo...Mpi je záludný stroj, taky mám po roce chut to prodat:-([/quote

ho prodej a máš klid, jinak zkus rysku na řemenici a čtvrtý válec ve střihu tak poznáš rozvody,

ryska na řemenici na nule a na štvrtém válci ve střihu ventily,

že ti auto netáhne a bylo na kompletní diagnostice, to je diagnostika na ho**o, účelem diagnostiky je zjistit závadu což se dle tvých zpráv nezdařilo :wink: miloš

8.10.10, 11:45

Příspěvek 
Posun o dierku na retazi poznas len na vykone. Diagnostika to nezmeria. Bud zhodit kryt rozvodov a porovnat s obrazkami tu uverejnenymi, alebo velmi presne pomerat, kedy sa otvaraju a zatvaraju ventily. Strihanie ventilov je velmi hruby indikator. Ak by toto bolo zle, tak ten motor vobec nenatocis. Tak prudky pokles vykonu ako tu pises sa pri spravnej vymene rozvodov neda vyrobit.

8.10.10, 12:38
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5