Autor |
Zpráva |
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Elektrina
Zdravím, tak jsem si nakonec jako spotřebáka konečně podařilo sehnat Octavii combi, je to 1.9Tdi, 81kw r.v. 2000..všechno šlape báječně až na pár detailů, kvůli kterým budu potřebovat rady..první z nich je, že mi nehraje rádio, je tam nějakej Panasonic na kazety, vycuk jsem ho zapojil jiný a taky to nende, takže je problém v přísunu šťávy, potřeboval bych tedy poradit co s tim, zejména kde mám hledat pojistky pro rádio, pze žádnej návod nemám a nechci je všechny vytahovat a kontrolovat, tak jestli někdo neví..?dále pak nesvítí osvětlení kufru(žárovkama to není) a taky nesvítí jako jediné podsvícení topení..tak děkuju moc za rady!!
|
14.10.10, 08:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Ze země nám saje špínu, ze zásuvky elektřinu, co je to?
Jinak návody na auta od favorita dál jsou na webu škodovky pod "servis", "dokumentace"...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.10.10, 08:53 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Ehm, ze by vysavac?
Na ty navody teda juknu..dik
|
14.10.10, 09:56 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
nějak to nemůžu najít, nebyl by odkaz?
|
14.10.10, 10:05 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.10.10, 11:06 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ve vypinaci je jedna zarovka pod prostrednim ovladacem http://skodaoctavia.cz/clanek/vymena-za ... limatizace
schema pojistek ale myslim si ze na tom krytu co si sundal jsou symboly http://www.skodaoctavia.cz/opravy/pojistky.htm
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.10.10, 11:06 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Výýýborně!!DĚKUJUU ..bohužel, autí je starší a plánek na krytu chybí
|
14.10.10, 11:17 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Pojistka vymenena, radio hraje:o)..ted jeste koupim tu zarovku a zkusim vymenit v osvetleni klimy..ale vyskytl se dalsi problem, mam central na dalku(bez alarmu) a nekdy se mi proste nezavrou leve zadni dvere, ale dela to tak jednou z deseti zamceni/odemceni..co s tim?diky
|
14.10.10, 11:54 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kabely v pruchodce budou urcite znicene
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.10.10, 12:01 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
rikal jsem si ze to bude tim, pze motorek by prece budto fungoval, nebo nikoliv, dekuji tedy, zkusim je prepajet:o)..
|
14.10.10, 12:11 |
|
|
p.s.
|
pokud to nebudou kabely moh by to bejt mikrospinač uvnitř motorku centrálu nevim přesně jak u škodovky ale u vectry se sundá vrchní kryt y motorku pod kterym se nachází mikrospinač ten je většinou v haji stačí naletovat novej a je po problému ted sem to dělal u sebe a soudim že to u škodovky bude stejný nebot při koupi daného mikrospinače mi v obchodě nabídli právě mikrospinač určenej škodovkám cena 80kč za kus a já konstatoval schodu s mím mikrospinačem
|
14.10.10, 16:46 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
aaha, tak parada, dekuji, snad se k tomu po nedeli dostanu a kdyz to nebude kabelama, zkusim tohle
|
15.10.10, 05:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|