no je to pakárna no, hlavně to pak trefovat zpátky... to si tak koupit v lékárně kýbl nervů do zásoby...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
17.10.10, 11:38
Reklama
Reklama
Exithus
hm no skusal som hybat prevodovkou a zrazu mi ta palica z nej (mrkev ci jak to volate) len tak vypadla. to asi neni v poriadku co
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
17.10.10, 18:44
Jonny
Junior TW team
To je nako mimo nie ? ked pises ze ked mas zaradeny kvalt a motor toci ze ti tacho maka , keby si mal nieco s mrkvou to by neslo ! Mrkva drzi v prevodovke takou spesl zavlackou ktora rada padne dnu ked ju davas na miesto
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
17.10.10, 20:31
Exithus
no ne proste ked som vybral motor tak ta mrkva ci co to je nezostala v prevodovke ale v motore
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
17.10.10, 20:56
Jonny
Junior TW team
skus ju strcit dnu ( kukni cez dieru pod PSV ci je dnu v tom 1000hrane az po drazku )a so zaradenym kvaltom pretoc mrkvou nemalo by sa to dat ak ano prevodovka KO ! samozrejme kola na zemi a velka paka na mrkvu
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
19.10.10, 20:23
NewerEnder
Tydýt
nieco podobne mi spravilo lozisko nakolko mi jeden amater co som dovtedy nevedel vymenil spojku a pritlacak a lozisko nechal stare..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník