legislativa okolo znaciek v CR a zimne gumy
Autor |
Zpráva |
ventYl
|
legislativa okolo znaciek v CR a zimne gumy
ako je to u vas v cechach s tymi vtipnymi znackami povinne zimne obutie? je niekde nejaka mapa, kde tieto znacky su osadene a je nutne mat zimne gumy odkedy dokedy na takychto usekoch?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.10.10, 12:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Doufám, že mě někdo nezabije, ale ať je jasno...
Edit: Ale je to z roku 2008.
Ještě tady je něco snad aktuálnějšího.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.10.10, 12:28 |
|
|
john simple
|
no jsou v tom seky jak sviňa, 43 je blbě a 44 uplně blbě
|
26.10.10, 12:43 |
|
|
CROWACK
|
Pozor tohle není kompletní (ani ten odkaz), vtip je v tom, že existují minimálně 3 instituce, které můžou rozhodnout o umístění značky a neexistuje žádný centrální registr. Prostě kocourkov jako prase. Napiš si fixem na vnitřní stranu pneumatiky M+S a načti na d-fensu postup jak vyjebat s příslušníkama. Absenci mozku totiž žádnej předpis nenahradí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.10.10, 12:44 |
|
|
john simple
|
na vnitřní stranu ?
dej odkaz na ten d-fens.
diky
|
26.10.10, 12:48 |
|
|
CROWACK
|
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008101401
je to poněkud dlouhé, ale velice vtipné...asi jako celá ta patálie s touto značkou c15a
|
26.10.10, 13:06 |
|
|
john simple
|
no fakt jsem se pobavil
|
26.10.10, 13:10 |
|
|
žděba
|
Trutnov + Turnov = Trurnov tyhla města jsou často terčem omylů, ale tohle mě rozsekalo, kterej inteligent tu mapu vyráběl?
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
26.10.10, 17:02 |
|
|
CROWACK
|
No já bych se to bál označit za mapu...
|
26.10.10, 17:04 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Evidentně tu není všechno. Vím i o značce tady kousek ode mne.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.10.10, 18:03 |
|
|
CROWACK
|
Není tam všechno a nebude, dokud bude platit, to co jsem psal výše - není prostě politická vůle dělat věci pořádně, a když něco zakážu, tak hlavně ať je v tom pořádnej bordel
Co je mi známo, tak bylo několik návrhů na zhotovení map (Ne té zhovadilosti, co je tady vložené - sorry), ale vždycky to ztroskotalo na tom, že někdo z triády ŘSD - Kraje - Obce odmítl poskytnout informace, data...protože na to není "tlak shora", tak se nikdo ze správců komunikací nesnaží nijak spolupracovat, měli by moc "práce"...Já bych to nejradši zrušil, u nás vím nejmíň o dvou místech, kde je značka umístěná tak, že když ji uvidíte a nemáte zimní gumy, nezbyde vám nic jiného, než se otočit na vozovce...když se do podobné situace dostane kamion s návěsem? No way back...
|
26.10.10, 18:21 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nemusite mit zimaky, staci mit gumy s oznacenim M+S, proto vsem muzu doporucit gumy GOODRIDE SP 06 , ktera je tvrde letni, ovsem soudruzi v CLR maji jen jednu formu a to univerzalni, tak tyhle gumy maj i oznaceni M+S
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.10.10, 21:28 |
|
|
ventYl
|
nakoniec sa slo pred 1.11., takze ziadna zimna vybava sa nekonala. stastne sa doslo tam aj naspat, akurat ceske cesty pocnuc dialnicami konciac okreskami vratane kruhacov su hodne leda tak zbombardovania...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
28.10.10, 10:04 |
|
|
bitmap
|
Kachnis píše: nemusite mit zimaky, staci mit gumy s oznacenim M+S, proto vsem muzu doporucit gumy GOODRIDE SP 06
Stejne tak kompletni sortiment letnich pneu Nankang - jsou to normalni letni gumy, ale na boku maji oznaceni M+S.
Soudruzi z PRC, dekujeme
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
28.10.10, 10:20 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nepodal náhodou někdo stížnost k ústavnímu soudu, jak bylo v článku zmíněno?
|
28.10.10, 10:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|