|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hans
von GLEXR
|
Blikače Octavia II
U Octavie II nefungují správně blikače. Při zapnutí doleva blinke někdy doprava, jindy vůbec, stejně na druhou stranu.
Dával jsem vinu spínači varovných světel s přerušovačem, ale po prohlédnutí pár diskuzí na fórech to spíš vypadá na páčku blikačů. Nemůže být chyba třeba ještě v nějaké řídící jednotce, nebo je ta páčka jistá?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.10.10, 15:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Blikače Octavia II
hans píše: U Octavie II nefungují správně blikače. Při zapnutí doleva blinke někdy doprava, jindy vůbec, stejně na druhou stranu.
Dával jsem vinu spínači varovných světel s přerušovačem, ale po prohlédnutí pár diskuzí na fórech to spíš vypadá na páčku blikačů. Nemůže být chyba třeba ještě v nějaké řídící jednotce, nebo je ta páčka jistá?
píčka to bude miloš
|
28.10.10, 15:53 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
taky bych to tak viděl
jinak jsi ještě neviděl jakej vánoční stromeček z toho uměj chlapi udělat v práci
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
28.10.10, 16:01 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Umím si to představit... Tak to jde, mohlo to být horší, i když i ta samotná páčka je docela drahá, koukám kolem 1100,-.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.10.10, 16:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|