Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 06:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Hp podvozek nebo sportovní pružiny?? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Copak dynamika vzhledem k tomu že jako první napsal VZHLED tak dynamiku ani moc nepotřebuje ale co tak zjišťuju kolem se be jak si teď každej cpe na auto 16ky 17ky jak jim jde všechno najednou rychle do háje, čepy uložení ramen ložiska, některým jedincům hořej i brzdy protože chca nechca musej dát vyšší profil než kterej je potřeba pro zachování obvodu , protože jednak na nějakej 40kách to je žebřinák jako prase a za druhý už ty gumy jsou zase pro ně moc drahý (na ráfkách nešetřej ale gumy to už na to daj čínský) no a s těma ráfkama jsem si vzpoměl vyhni se neznámejm značkám alá čína dvakrát vymeteš díru a ráfek je ohnutej, vyber si buď silný paprsky nebo alespoň hodně paprsků, jinak máš ráfy na našich silnicích na jeden rok.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.11.10, 18:35
Pspvek Reklama

Příspěvek 
jediná správná volba jsou HPčka

péra ala JOM, HaR a podobný helmutí tunerský značky jsou sice fajn, ale prvních 30km, pak si to začne sedat a z 30mm snížení je najednou 60mm snížení a je průser...no a tvrdost je v hajzlu, podle mě je levnější uřezat seriový péra a seš na stejnym efektu

spíš bych sehnal nižní tlumiče (mam HPčka)...komfort je stejnej (měkký seriový péra), takže na kostkách ti nevypadaj zuby, ale zase naklánění podržej tlumiče, příčný nebo jakýkoli nerovnosti přejedeš, ale nevylítneš, protože tě tlumič podrží na cestě...já to tam dal, teď s tim půl roku jezdí máma do práce a nestěžuje si, spíš pochvaluje :)...

4.11.10, 18:34
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2