|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Problém so svetlami na felicii
Autor |
Zpráva |
hucho
|
Problém so svetlami na felicii
Ahojte.Mám problém so stretavacími svetlami na felícii.Keď prudšie pribrzdím tak mi svetla začnu blikať a zo skrinky na poistky idú divné zvuky.Keď som skrinku otvoril tak jedno relátko bolo teple.U6 mi dokonca pri brzdení zhasína aj kontrolka svetiel na palubovke.Neviete kde by mohol byť problém?Ďakujem za radu.
|
7.11.10, 07:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
zlomeny kablik pri vypinaci alebo rybnik v poistkovke najcastejsie
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.11.10, 07:59 |
|
|
hucho
|
kwiko píše: zlomeny kablik pri vypinaci alebo rybnik v poistkovke najcastejsie
poistková skrinka vyzerá že suchá.
|
7.11.10, 08:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš si koupit sprej na kontakty, rachotí ti odlehčovací relé a blikají světla,
začnni u baterky, vyčisti a postříkej kontakty, šroubky i matky nesmí být železní ale stříbrné, NiZn, pak vytahej konektory z lamp a světel prohlédni, postahuj, postříkej, taktéž žárovky, pak uděleh to samé v pojistkovce, konektory jsou centrálně zajištěny !!, a nakonec revize starteru tak je ukostřen kontakt od odlehčovacího relé, vechny kontalty a uhléky vyčistit nebo vyměnit, miloš
|
7.11.10, 09:20 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|