|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Rapid - přístrojový panel
Autor |
Zpráva |
Marousek
|
Rapid - přístrojový panel
Čaute příznivci škodovek potřeboval bych poradit s následujícím problémem.
Jsem asi měsíc majitelem Rapida a stalo se mi následující. Najednou mi zničeho nic přestal fungovat přístrojový štít tzn. neukazuje volnoběh, rychlost, zaplé světla atd. Akorát mi pořád svítí dobíjení baterky. Jen doplním že tam mám centrál na DO. Ráno jsem to zamkl a ráno po odemčení to začalo blbnout. Navíc nejdou ani sterače, blinkry atd.
Než se na to podrobněji podívám rád bych znal Váš názor. Myslím že by to mohlo být pojistkou nebo špatnym ukostřením. Co vy na to?
Díky všem za ně...
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
11.4.07, 11:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin91
|
....
no presne jak rikas a potom zkus pod palubovkou jsou rychlo svorky jestli vis co myslim tak ty zkus vic do sebe zamacknout
|
11.4.07, 11:26 |
|
|
Marousek
|
Re: ....
Kalista píše: no presne jak rikas a potom zkus pod palubovkou jsou rychlo svorky jestli vis co myslim tak ty zkus vic do sebe zamacknout
Jaky rychlo svorky myslíš teď nevím o čem mluvíš.
Ps: Se dívám že bydlíme kousek od sebe
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
11.4.07, 13:37 |
|
|
Martin91
|
....
takovy ty platovy potvory jak v tom mas dany konektory jak se spojuji treba hlavni elektrika s budikama ja nevim jak bych to vysvetlil
|
11.4.07, 13:45 |
|
|
Dave_Pv
|
Mě to dělalo to samo, pootočil jsemse všema pojistkama a byl pokoj Byl tam někde špatný spoj
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
11.4.07, 14:32 |
|
|
Marousek
|
Tak díky kouknu na to a uvidím snad to bude jen nějaká banalita...
Škoda 742 Forever Team
|
11.4.07, 16:31 |
|
|
Drak
|
Nenapájí se ti přístrojovka, pojistka č 2, zkontroluj všechny dráty, jestli není něco urvanýho.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
11.4.07, 19:17 |
|
|
Marousek
|
Tak díky všem za pomoc
Byla opravdu špatná pojistka, nějakej kontakt nebo co tak jsem ji vyměnil a vše funguje jak má
Škoda 742 Forever Team
|
12.4.07, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|